• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Ezerféle sztereotípiát hozhatnánk „változik a világ” témakörben, és arról is vitatkozhatnánk, hogy klasszikusok maradjanak-e a hagyományos úton, vagy kövessék az aktuális trendeket – de egyiket sem tesszük. Helyette inkább megmutatjuk az új Ford Mustangot, zöld rendszámmal és összkerékhajtással.

A Ford nemrég mutatta be az első gyári villany-Mustang prototípusát, de itt még nem álltak meg a fejlesztésben. Bemutatták az első olyan sorozatgyártású Mustangot, mely nemcsak tisztán elektromos hajtásláncú, de még a vonalvezetése is SUV-os… A Ford Mustang Mach-E szerintünk formás:

© Ford

Ma kerül sor a hivatalos leleplezésre a Los Angelesi Autószalonon (jövünk majd a részletekkel), de addig is némi előzetes erről a lássuk be érdekes újdonságról, mely a gyártó szerint „a gyorsaság, az öröm és a szabadság megtestesülése, amit a Mustang-vásárlók új generációja számára alkottunk.”.

© Ford

“A Mustang Mach-E az egyik legizgalmasabb autó, amit a Ford valaha bemutatott,” mondta Stuart Rowley, a Ford Európa elnöke. “Ez a kifejezetten elektromos hajtásúra tervezett jármű kifejezetten újszerű, mégis jellegzetesen Mustang, és éppen a megfelelő időben jelenik meg Európában.” A 2020 végén megjelenő, állandó mágneses elektromotorokkal hajtott Mustang Mach-E vásárlói normál és kibővített akkumulátor-kapacitások, illetve első- és összkerékhajtású kivitelek közül választhatnak. A jármű nagyobb kapacitású és hátsókerékhajtású változata várhatóan akár 600 kilométert is képes lesz megtenni. A nagyobb akkumulátor-kapacitású és összkerékhajtású kivitel tervezett teljesítménye 337 lóerő (248 kW), forgatónyomatéka pedig 565 Nm.

Legolcsóbban 43 895 dollár (13,2 millió forint) áron lehet majd Mustang Mach-E-t kapni, ennyi lesz az 255 lóerős és 370 kilométeres EPA-hatótávolságú, hátsókerékhajtású alapmodell ára, mely felár ellenében összkerékhajtással is rendelhető.

© Ford

A First Edition ára 59 900 dollár körül várható (18 millió forint), ez a 333 lóerős modell kizárólag összkerékhajtással készül, 430 kilométer hatótávot tud.  A GT lesz a csúcsmodell, az ára 60 500 dollár (18,2 millió forint).

© Ford

Aki a legritkábban szeretné töltőre dugni a Mach-E-t, annak az 52 400 dolláros (15,7 millió forint) és 282 lóerős, kizárólag hátul hajtós California Route 1 kivitelt érdemes választania, ennek EPA-szabvány szerinti, vagyis gyakorlatban is hozható hatótávja ugyanis 480 kilométer.

 

2019-11-18
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Prémium berendezések szerelése

  Jó hír a TESLA tulajdonosoknak!
  Már Magyarországon is elérhető az AMPTech
  prémium eszközök beszerelése!

  – Automata csomagtartó nyitó
  – Ajtó behúzó
  – Mozgásérzékelő modul
  – Automata kilincs
  – Elektromos csomagtér nyitó

  A kifejezetten a TESLA számára kifejlesztett AMPTech tuningkomponenseket
  a legszigorúbb szabványok szerint fejlesztették és tesztelték.
  4 év vagy 80 000 km garancia!

  ×

  Ne jelentsen gondot elektromos autói
  otthoni töltésének elszámolása!

  Skyguard E-Car manager

  Rendelje meg a Skyguard E-Car Managert, mellyel leegyszerűsíti
  és megoldja az elektromos autók otthoni töltésének elszámolását!

  ×

  Üzemeltesse egyszerűbben
  és költséghatékonyabban gépjármű flottáját!

  Skyguard Digitális Flotta-menedzsment

  Smart Rent szolgáltatásunkkal kulcsos autói kezelését 100%-ban digitalizálhatja.
  Kollégái okostelefonjuk segítségével foglalhatják, nyithatják/zárhatják a gépjárműveket.