• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Skyguard mobil alkalmazás – Android 13 frissítés!

Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, hogy amennyiben mobil alkalmazásunkat Androidos telefonon futtatja és azt az elkövetkezőkben a 13-as verzióra frissíti, feltétlen tegye meg a következő beállításokat az eredményes üzemeltetés érdekében. A Smartkey mobil alkalmazás infójában az Engedélyek között a “Helyadatok”-at kell “Mindig”-re állítani, valamint az alkalmazásinfó/ Engedélyeknél, engedélyezni kell a “Közeli eszközöket”. Köszönjük, Auto Securit Zrt.         

Bővebben...
2022-12-30

SHELL üzemanyagkártya

Tisztelt Ügyfelünk! A hatósági árak megszűnésével az Ügyfeleink részére biztosított kedvezményes Shell üzemanyagkártyánk ismét fontos szerepet kap. Egyrészt vannak Shell kutak, amelyeknél csak ezen kártyákkal lehet tankolni; másrészt újra biztosított ügyfeleink részére az üzemanyagárakból a literenkénti kedvezmény. Használja vagy igényelje kedvezményes üzemanyagkártyánkat, érdemes! Üdvözlettel: Auto Securit Zrt.

Bővebben...
2022-12-07

Shell üzemanyag korlátozás

Tisztelt Ügyfelünk! A Shell tájékoztatása szerint a legfrissebb beszállítói kapacitások miatt a Shell hálózata számára nem garantált a teljes, korábban leszerződött üzemanyag-mennyiség. A Shell törekszik optimalizálni az egyes töltőállomások üzemanyagkészletét és zavartalan ellátást biztosítani. Ennek érdekében 2022. november 25-től az alábbi intézkedések lépnek életbe: tranzakciónként maximum bruttó 20.000 Ft értékű Shell FuelSave 95 benzin üzemanyag […]

Bővebben...
2022-11-25

Karbantartás az e-matrica rendszerben

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.-nél végzett karbantartás miatt 2022.10.22-én 01:00-05:00 óráig az e-matrica vásárlás nem lesz elérhető. Kérjük, úthasználati jogosultságaik megvásárlásáról lehetőség szerint a karbantartás előtt gondoskodjanak! A karbantartást követően (2022.10.22-én 05:00 órát követően) még 60 perc áll rendelkezésükre az e-matrica jogosultság megváltására. Üdvözlettel, Auto Securit Zrt.

Bővebben...
2022-10-21

Shell üzemanyagkártya napi limit

Tisztelt Ügyfelünk! Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy a Shell üzemanyagkártya napi limitje 2022. szeptember 09-étől egységesen bruttó 70.000 Ft-ra változott. A limitösszeg a Shell töltőállomások napi kút ára szerint, a literenkénti kedvezmény nélkül értendő. Üdvözlettel: Auto Securit Zrt.

Bővebben...
2022-09-12

Önt is érintő parkolási változások!

A napokban módosult budapesti parkolási rend, több zónakód is megváltozott. Ezért szeretnénk a figyelmét felhívni arra, hogy ellenőrizze az applikációban az Ön által beállított automata parkolás kivételzónák zónakódjait, és módosítsa azokat, amennyiben a zónaváltozások miatt szükséges. Üdvözlettel: Auto Securit Zrt.

Bővebben...
2022-09-08

Bírságmentes parkolás, a változások után is!

Ahogyan azt mi is megírtuk, szeptember 5-től átalakul a budapesti parkolási rend. A változás nemcsak a tarifákat érinti, hanem a zónákat is és az átállás sajnos néhol fizetési leállással, akadozó kommunikációval jár a parkolási díjak fizetése során. Szeptember 2-án pénteken nem lehet parkolást előjegyezni a hétfői (szeptember 5.) fizetős időszakra. Ha továbbra is zökkenő- és […]

Bővebben...
2022-09-02

Shell üzemanyag kártya változás

Tisztelt Ügyfelünk! A Kormányrendelet /278/2022. (VII. 30.) hatályba lépése miatt az Ön Shell üzemanyag kártyájával 2022.07.30-án 12:00 órát követően történt tankolások piaci áron kerülnek elszámolásra és számlázásra, mivel az Ön által használt üzemanyagkártya (OPEN) személyhez és nem a gépjármű üzembetartójához kötött, így nincs mód a lakossági hatósági árak Kormányrendelet szerinti alkalmazására. A piaci áron történő […]

Bővebben...
2022-08-01
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Prémium berendezések szerelése

  Jó hír a TESLA tulajdonosoknak!
  Már Magyarországon is elérhető az AMPTech
  prémium eszközök beszerelése!

  – Automata csomagtartó nyitó
  – Ajtó behúzó
  – Mozgásérzékelő modul
  – Automata kilincs
  – Elektromos csomagtér nyitó

  A kifejezetten a TESLA számára kifejlesztett AMPTech tuningkomponenseket
  a legszigorúbb szabványok szerint fejlesztették és tesztelték.
  4 év vagy 80 000 km garancia!

  ×

  Ne jelentsen gondot elektromos autói
  otthoni töltésének elszámolása!

  Skyguard E-Car manager

  Rendelje meg a Skyguard E-Car Managert, mellyel leegyszerűsíti
  és megoldja az elektromos autók otthoni töltésének elszámolását!

  ×

  Üzemeltesse egyszerűbben
  és költséghatékonyabban gépjármű flottáját!

  Skyguard Digitális Flotta-menedzsment

  Smart Rent szolgáltatásunkkal kulcsos autói kezelését 100%-ban digitalizálhatja.
  Kollégái okostelefonjuk segítségével foglalhatják, nyithatják/zárhatják a gépjárműveket.