• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Élvezze a Skyguard mobil applikáció minden előnyét!

Tisztelt Ügyfelünk!

Sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk.

Felhívjuk figyelmét, hogy szolgáltatásainkkal nem csak autója biztonságára, az Ön kényelmére is folyamatosan ügyelünk! Mobil applikációnkkal kényelmesen és okosan intézheti az autópálya matrica vásárlásait.

– éves e-matrica költsége akár a felére is csökkenhet, ha e-matricáit átgondoltan, weboldalunk e-matrica tervezője segítségével vásárolja meg: http://skyguard.hu/e-matrica-tervezo/

– az applikáció “Tervező” menüpontja segít, hogy úti célja eléréséhez szükséges matricákból mivel rendelkezik már, valamint melyek azok, amelyeket még meg kell vásárolnia

– az applikáció figyeli az esetleges duplikációt, több sofőr esetén is

– az alkalmazásban bármikor ellenőrizheti, hogy milyen e-matricái vannak és meddig érvényesek

– az alkalmazás figyelmeztet a vásárolt matricák lejárta előtt.

Használja ki Ön is teljeskörűen a Skyguard mobil applikáció nyújtotta kényelmi szolgáltatásokat!

Auto Securit Zrt.

Bővebben...
2019-01-18

Lepje meg szeretteit automatizált parkolási szolgáltatással!

Tisztelt Ügyfelünk!

Bízza ránk parkolása menedzselését, a parkolás és gyújtáslevételt követően,
– mi választunk zónát
– mi indítjuk el a parkolási tranzakciót
– majd a parkolási pozíciót elhagyva mi állítjuk le a díjfizetést.

Mobil alkalmazásunkat használó Ügyfeleink részére most lehetőséget biztosítunk: lepje meg családtagjait, barátait a mindennapi parkolás kényelmét biztosító, OBU City – Easy Parking szolgáltatásunkkal!

Bővebben...
2018-12-06

Frissítések, újdonságok – november

Tisztelt Ügyfelünk!

Mobil alkalmazásunk hírszolgáltatásának köszönhetően Ön folyamatosan értesülhet szolgáltatásainkhoz, illetve mobil alkalmazásunkhoz kapcsolódó legújabb fejlesztéseinkről. A folyamatosan frissülő tartalmakat weboldalunk hír rovatában, illetve mobil alkalmazásunk “App Info” menüjében olvashatják.

>> Figyelmeztetjük, ha nyitva maradt az autója!

Amennyiben rendszerünk azt érzékeli, hogy az azonosításra használt telefonkészülék kikerült a jármű bluetooth hatósugarából gyújtás levétel után, 10 perc elteltével figyelmeztető üzenetet küldünk, ha a riasztó élesítése elmaradt, tehát valószínűsíthetően az autó nyitva marad.

>> Automata parkolás leállítása mélygarázsban…

Társaságunk folyamatosan fejleszti a GPS-es háttér folyamatokat. Parkolási szolgáltatásunkban is történtek olyan finomítások, amelyek a helyi adottságokat kezelik: az automata parkolást igénybe vevő ügyfeleink mobiltelefonján a parkolást automatikusan nem indítjuk el, ha a navigáció megszűnt, hiszen észleljük, hogy az utolsó pozíció fizetős parkoló zónáról érkezett, de az autó magán parkoló helyen áll.

>> Applikáció átmásolása telefonkészülék cseréje esetén

Az applikáció telepítése több biztonsági lépésen keresztül történik, amely során Support osztályunk közreműködésére elengedhetetlenül szükség van. Amennyiben azonban új okos telefonra tesz szert, és azon szeretné tovább használni a szolgáltatásunkat, csak kövesse az applikációban leírt instrukciókat a „Telefonkészülék csere” menüpontban.

Üdvözlettel: Auto Securit Zrt.

Bővebben...
2018-11-09

Frissítések, újdonságok – augusztus

Tisztelt Ügyfelünk! Mobil alkalmazásunk hírszolgáltatásának köszönhetően Ön folyamatosan értesülhet szolgáltatásainkhoz, illetve mobil alkalmazásunkhoz kapcsolódó legújabb fejlesztéseinkről. A folyamatosan frissülő tartalmakat weboldalunk hír rovatában, illetve mobil alkalmazásunk “App Info” menüjében olvashatják.   >>  Skyguard kedvezményes üzemanyagkártya – újdonságok Már igényelnie sem kell… Ügyfeleink bármikor átvehetik Társaságunknál, a Skyguard kedvezményt biztosító üzemanyagkártyánkat, amellyel Magyarország összes Shell kútjánál 10 […]

Bővebben...
2018-08-10

Mobil alkalmazásunk mától új funkcióval bővül!

Tisztelt Ügyfelünk!

Mobil alkalmazásunk mától új funkcióval bővül: hírszolgáltatásunknak köszönhetően Ön folyamatosan értesülhet szolgáltatásainkhoz, illetve mobil alkalmazásunkhoz kapcsolódó legújabb fejlesztéseinkről.

Folyamatosan frissülő híreinket weboldalunk hír rovatában, illetve mobil alkalmazásunk “Hírek” menüjében olvashatja. Mobil alkalmazásunk nyitóoldalán felugró hírek ikon és a benne szereplő szám jelzi, amennyiben új hírek jelennek meg.

Üdvözlettel Auto Securit Zrt.

Bővebben...
2018-03-23
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok