• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

A BIZTOS MEGOLDÁS: SKYGUARD

 • Olyan GPS gépjárművédelmi megoldást keres, amiben tökéletesen megbízhat?
 • Biztosabbat szeretne, mint egy hagyományos riasztó, váltózár vagy kormányzár?
 • Prémium minőségű műholdas gépjárművédelemmel óvná értékes gépjárművét?

Egy átlagos magyar családban a lakás után a gépkocsi a második legértékesebb vagyontárgy, épp ezért fontos az autók biztonsága. A GPS műholdas gépjárművédelem, illetve a GPS műholdas technológiának köszönhetően már minden biztonságra törekvő gépjármű-tulajdonos lépéseket tesz az autólopás ellen. A Skyguard kiemelt szolgáltatása, hogy a nap 24 órájában áll az ügyfelei rendelkezésére: amint illetéktelen használat riasztást észlelünk, azonnal a tettek mezejére lépünk. Értesítjük a tulajdonost, ha szükséges, távolról leállítjuk az autót és további intézkedéseket kezdeményezünk.
A Skyguard a műholdas gépjárművédelem meghatározó piaci szereplője, büszkék vagyunk arra, hogy élen járunk a legújabb technológiák alkalmazásában, újabb és újabb funkciókkal bővítjük védelmi rendszerünket az aktuális piaci elvárásoknak megfelelve. Olyan szolgáltatást kínálunk az autósoknak, amely a gépjárművédelem mellett a közlekedéshez, parkoláshoz kapcsolódóan többféle problémára képes egyben intelligens megoldást adni.

Szerelőink közel 20 éve telepítik műholdas gépjárművédelem rendszereinket, meghaladva a 40 ezer – javarészt prémium kategóriás járműbe történő – eszköz beszerelést is. Átadáskor különös figyelmet fordítunk a használattal kapcsolatos információk átadására az egyszerű és biztonságos használat érdekében.

0-24 ÓRÁS BIZTOS VÉDELMET SZERETNE AZ AUTÓLOPÁS ELLEN?  SKYGUARD! 

Operátor központunk és műszaki ügyfélszolgálatunk 0-24 órában, az év összes napján ügyfeleink rendelkezésére áll. Amennyiben fontos Önnek, hogy riasztás után haladéktalanul megtörténjen az intézkedés, válassza a Skyguard műholdas GPS gépjárművédelem szolgáltatást!

MIÉRT A SKYGUARD RENDSZER A LEGBIZTOSABB MEGOLDÁS? 

A műholdas, GPS alapú gépjárművédelmi rendszer fokozott biztonságot nyújt a gépjármű ellen irányuló különféle rablási módok ellen. A Skyguard rendszer a riasztást követően azonnali jelzést küld a távfelügyeleti rendszer operátor központjába. Felügyeleti központunk az év minden napján, a nap 24 órájában fogadja és feldolgozza az érkező riasztásokat és ügyfeleink hívásait. Beérkező riasztás esetén először telefonon egyeztetünk az autó tulajdonosával, majd, ha meggyőződtünk arról, hogy autólopási kísérlet történt, azonnal intézkedünk.

A Skyguard műszaki asszisztencia szolgáltatásunk szintén 0-24 órában működik: Magyarország egész területén biztosítja a védelmi rendszer esetleges meghibásodása esetén történő gyors javítást.

TÖBB MINT RIASZTÓRENDSZER: PROFESSZIONÁLIS GÉPJÁRMŰVÉDELEM ÉS KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSCSOMAG 

Az autó az életünk nélkülözhetetlen része. Nemcsak vagyoni érték, hanem szinte családtag: megóv minket hosszú utazásokon és a napi munkába járást is megkönnyíti. Megérdemli azt az egyedi gondoskodást, melyet a Skyguard műholdas járművédelem biztosít számára. Biztonságos és kényelmes megoldást kínálunk ügyfeleink számára: automata sofőrazonosítás, határátlépés figyelés, GPRS és GPS zavarás elleni védelem, automata parkolás, e-matrica manager, szerviz bejelentkezés – szolgáltatásaink méltán érdemelték ki ügyfeleink elismerését.

Vehicle protection

24 órás felügyeleti központ

Felügyeleti központunk – napi 24 órában – riasztás esetén azonnal megteszi a szükséges lépéseket.

Instant action

Azonnali Rendvédelmi intézkedés

Éles riasztáskor azonnali rendvédelmi intézkedést biztosítunk.

Mobile application

Smartkey – Mobil alkalmazás

Innovatív megoldások a ügyfeleink maximális kényelméért és autójuk biztonságáért. Bővebben…

OBU City BASE

OBU City BASE – mobilalkalmazás

Töltse le megújult flotta alkalmazásunkat! Bővebben…

Automatic parking

Automata parkolás

Rendszerünk automatikusan elindítja, majd a pozíció elhagyását követően le is állítja a parkolási díjfizetést.
Bővebben…

E-vignette guard

E-matrica kalkulátor – E-matricaŐr

Ne vegyen feleslegesen autópálya matricát. Bővebben…
 

Smart rent

Smart Rent menedzsment

Érintésmentes nyitás-zárás – IoT kényelmi szolgáltatások.
Bővebben…

Fuelcard

Kedvezményes üzemanyagkártya

Ügyfeleink kedvezményes árakon tankolhatnak üzemanyagkártyánkkal!
Bővebben…

 • KAPCSOLAT

  Keresse értékesítőnket!

  Üzenet küldése

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.