• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Skyguard TESLA csomagok

Intelligens sofőrazonosítás – IoT kényelmi szolgáltatásokkal

tesla standardtesla pro

A TESLA a világ egyik, ha nem a leginnovatívabb autója,
melyet lehet szeretni vagy nem szeretni, de senki sem közömbös iránta.
Aki tulajdonol egy TESLA-t, az méltóképpen megbecsüli és óvja autóját.
A TESLA autói az innovációt, a biztonságot, a kényelmet és az egyediséget képviselik,
épp ezért az ő igényeikre szabva, kéréseik és ötleteik alapján megalkottuk
a Skyguard TESLA szolgáltatáscsomagjait, melyek egyedi igényekhez igazíthatók.
 
TESLA autóval közlekedni maga az élmény, ahogy a Skyguard is egy életérzés.
Innováció, biztonság és kényelem egy szolgáltatás csomagban az Ön igényei szerint!
Műholdas helymeghatározás – valós idejű követés
A gépjárműbe installált GPS-GSM technológián alapuló járműfedélzeti egység által történő helymeghatározás. A fedélzeti egység az integrált GPRS telefon segítségével valós idejű járműkövetést tesz lehetővé Magyarország területén.

Útvonalpontok rögzítése előre definiált események alapján
A fedélzeti egység automatikusan rögzíti a jármű elindulásának – megállásának helyét, idejét, valamint a jármű által bejárt útvonal definiált rendszerességgel rögzített pontjait.

Eszköz távprogramozhatóság
Az eszköz beállításai a Felügyeleti Központból távprogramozással állíthatóak.

Aktuális pozíciólekérés
Megrendelőnek lehetősége van mobil applikáción keresztül a gépjárművek aktuális pozícióinak és menetjellemzőinek azonnali lekérésére.

Automatikus adatletöltés és kiértékelés
A fedélzeti egység által tárolt adatok a központi szerverre Magyarország területén automatikusan, gyújtás ráadása mellett percenként, valamint minden gyújtás levételt követően kerülnek letöltésre és kiértékelésre.

Adatok archiválása
A jármű gyűjtött és a központi szerverre letöltött menetadatai archiválásra kerülnek

Kétkörös szabotázsjelzés
A járműbe telepített fedélzeti egységhez való illegális hozzáférés esetén, a Felügyeleti Központ riasztási jelzést kap. A fedélzeti egység tápellátásának megszűnése esetén a Felügyeleti Központ riasztási jelzést kap.gépjárművek speciális energiamenedzsmentje automatikusan aktiválódik.

Riasztási üzenetek
A mobil applikációban visszanézhetőek a járművel kapcsolatos riasztási események az üzenetek menüpontban.

Szerviz üzemmód
Szerviz üzemmód esetén a rendszer működőképes állapotban van, azonban a jármű használatakor nincs azonosítási kényszer, valamint riasztási jelzés sem keletkezik a Felügyeleti Központ irányába. Az üzemmód aktiválása, illetve deaktiválása történhet a mobil applikáció segítségével vagy a Felügyeleti Központon keresztül.

Kiegészítő tápellátás biztosítása
Beépített egység esetén a jármű tápellátásának kritikus szintre esése, megszűnése esetén átkapcsol saját akkumulátorára.

Internetes járműkövető modul (opcionálisan kérhető)

A jármű mozgásának megjelenítése internet alapú követéssel

Sofőrazonosítás DRAGON kártya segítségével (opcionálisan kérhető)
A gyújtás bekapcsolását követően a járműfedélzeti egység által keltett sofőrazonosítási kényszer, melynek elmaradása esetén riasztási jelzés generálódik. Az azonosítás DRAGON kártya segítségével történik meg.

Szoftveres elmozdulás érzékelés
A szolgáltatás előre definiált távolságra történő elmozdulása (GPS alapján) esetén csendes riasztási jelzést indít el. A funkció gyújtás levételt követően aktiválódik.

Gépjármű blokkolása (opcionálisan kérhető)
Amennyiben a gépjármű álló helyzetben van, valamint nincs gyújtáson, úgy szükség szerint a gépjármű indítása megakadályozható a Felügyeleti Központból.

TESLA energiamenedzsment funkció
Definiált időn belül a Tesla gépjárművek speciális energiamenedzsmentje automatikusan aktiválódik.

Magyarországi határátkelők jelzése
A felügyelt gépkocsi riasztási jelzést ad, amennyiben megközelíti a szomszédos államok irányába haladva a Magyarország határát. A GPS berendezés memóriájába 79 magyarországi határátkelőhely pozíciója van rögzítve.

Sofőrazonosítás applikáció segítségével
A gyújtás bekapcsolását követően a járműfedélzeti egység által keltett sofőrazonosítási kényszer, melynek elmaradása esetén riasztási jelzés generálódik. Az azonosítás mobil applikáció segítségével történik meg.

Mobil applikáció
A szolgáltatáshoz tartozó TESLA STANDARD mobil applikáción keresztül lehetőség van a GPS alapú automata parkolás használatára, továbbá autópálya matrica vásárlására.Az alkalmazás állapotlapján megtekintheti beállításait illetve járművének egyéb jellemzőit (gyújtás, akku stb.) Megtekintheti gépjárműve aktuális pozícióját, és megkeresheti térképen navigáció segítségével.

Szerviz menedzser
Szerviz menedzser szolgáltatás segítségével okos telefonján bejelentheti, illetve nyomon követheti autójának kötelező és egyéb szervizeit.

GPS alapú automata parkolás
A TESLA STANDARD mobil applikáción keresztül elérhető a GPS alapú, automata parkolás. automata parkolás esetén – azokban a magyarországi városokban, ahol a köztéri parkolásért elektromos autónak fizetési kötelezettsége van – a parkolás gombnyomás nélkül indul, újraindul, várakozik,
illetve leáll – amikor szükséges. A leállítás manuálisan is megtörténhet az applikáción belül. Társaságunk az E-automata parkolás szolgáltatás mellé
*bírság garanciát vállal. Amennyiben a parkolás indítása sikeres volt, úgy az applikáción belül értesítő hírüzenetet (PUSH értesítés) kap a parkolás elindításáról. A parkolás automatikusan leállításra kerül, amennyiben a gépjármű legalább 250 méterre eltávolodik a parkoló pozícióból. A parkolás leállásáról értesítő hírüzenet (PUSH értesítés) érkezik az applikáción belül.
*Bővebb információ az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) található.

E-matrica őr szolgáltatás
A TESLA STANDARD mobil applikáción keresztül elérhető az E-matrica őr szolgáltatás. E-matrica őr szolgáltatásunk * bírság garanciával nyújt tökéletes megoldást a kényelmet és biztonságot kedvelő Ügyfeleink számára, hiszen amennyiben az adott útszakon haladó Ügyfelünk nem rendelkezik érvényes matricával, automatikusan megvásárolja a szükséges, meghatározott e-matricát.
*Bővebb információ az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) található.

 

All in one for you
 • KAPCSOLAT

  Keresse értékesítőnket!

  Üzenet küldése

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.