• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

GPS ALAPÚ MEGOLDÁSOK SZEMÉLYGÉPJÁRMŰ FLOTTÁHOZ –
SKYGUARD ÜZLETI FLOTTAMENEDZSMENT, FLOTTAKÖVETÉS (GPS FLOTTAKÖVETÉS)

A flottakövető rendszerünk célja, hogy vállalatok, intézmények, cégek számára lehetőséget teremtsen a felmerülő költségek racionalizálására a cégautók kihasználtságának nyomon követésével, illetve az üzemeltetési paraméterek pontos ellenőrzésével. Alacsony havi üzemeltetési költségű, felhasználóbarát rendszerünkkel könnyedén megvalósítható a magán és céges út elkülönítése. Nagy pontosságú digitális térképek, statisztikák, diagramok segítik a járművek mozgásának teljes kontrollját. Skyguard flottakövetés (GPS flottakövetés) révén nemcsak a kommunikációs költségek és az irodai adminisztráció csökken, hanem rakománya biztonságos célba érését is garantálhatja. A felügyelet alá vont járművekbe fedélzeti egységet építünk. Az eszközökről szerverünkre érkeznek az egyes adatok, jelzések, amelyeket rendszerünk automatikusan fogad, rögzít és feldolgoz. Rendszerünket kis, közepes, illetve nagy járműparkkal rendelkező cégek számára is ajánljuk, mivel szolgáltatásunk gyors, biztonságos és költségkímélő adathozzáférést biztosít az üzleti élet szereplőinek.

Internetes kezelőfelületen a nap 24 órájában ellenőrizheti gépjárműflottája aktuális helyzetét, bejárt útvonalait és számos további állapotjellemzőt (pl.: megállás, haladás, ajtónyitás, POI látogatás). A rendszer lehetővé teszi saját Point of Interest-ek definiálását (pl. telephelyek, ügyfelek). A kiválasztott jármű megtett útvonala elektronikus útnyilvántartás formájában is megjeleníthető. Lehetősége van napi, heti, havi, valamint éves útnyilvántartás készítésére. A járműről készült útnyilvántartás tartalmazza a gépjárművezető nevét, az elindulások, megállások helyét és idejét, a megtett távolságot, a menetidőt, az állásidőt, valamint az üzemanyag-felhasználással kapcsolatos információkat. Az útnyilvántartás kinyomtatható és elektronikus úton eltárolható, amelynek segítségével kontrollálható, szerkeszthető az üzletlátogatási terv. Amennyiben a járműflotta mozgásán kívül szükségesnek látja a hivatalos és a magánutakat elkülöníteni, a futásteljesítményt, a fogyasztási adatokat kontrollálni, úgy a megfelelő kiegészítő segítségével rendszerünk képes ezen adatok kinyerésére, rögzítésére és megjelenítésére is.

Vehicle protection

24 HOURS MONITORING CENTER

Our monitoring center takes nonstop the necessary steps in case of an alarm.

24/7 service

24 HOURS ASSISTANCE SERVICE

Our technical assistance service provides a quick repair in case of a system error.

Instant action

IMMEDIATE ENFORCEMENT MEASURE

In case of real alarms we provide immediate law enforcement action.

Mobile application

SMARTKEY – MOBILE APPLICATION

Innovative solutions for maximum customer comfort and car safety. Read more…

Automatic parking

AUTOMATIC PARKING

Upon your request, using the GPS coordinates of the vehicle, it starts the parking payment and stops it when leaving the parking place. Read more…

Fuelcard

FUEL DISCOUNT CARD

Our clients can refuel the car using our fuel card by having discounted prices.
Read more…

 • KAPCSOLAT

  Keresse értékesítőnket!

  Üzenet küldése