• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Ellenőrizze egyszerűen
és kényelmesen gépjárműflottáját!

Az információ érték. Ezért is döntöttünk úgy, hogy megújítjuk OBU City Base mobilalkalmazásunkat.
Megtartottuk és frissítettük azokat a szolgáltatásokat, amelyek miatt a piac egyik
legsikeresebbje, valamint mindezeken túl, a valós igények alapján
az alábbiakban olvasható fejlesztésekkel egészítetük ki mobilalkalmazásunkat!
(ÚJ!) Nagyságrendekkel több adat
Az alkalmazás több információt, részletesebb és hasznosabb adatokat jelenít meg a gépjárművekről, így helyből betekintést nyerhet egy adott gépjármű aktuális állapotába, helyzetébe.
 
(ÚJ!) Felhasználóra szabott beállítások
Az alkalmazás pontosan azt az információt jeleníti meg, amit a felhasználó beállít. Az így egyedire szabott megjelenítés letisztultabb és kezelhetőbb.
 
(ÚJ!) Térkép egy kattintásra
A járművek adatai egy kattintással előhívhatók, és lehetőség van arra, hogy a térképen kizárólag a kijelölt gépjárművek jelenjenek meg. Térképünket forgalom és a nézet tekintetében is személyre szabhatjuk és azt is beállíthatjuk, hány óra történéseire vagyunk kíváncsiak az elmúlt maximum 24 órából.
 
(ÚJ!) Útvonaltérkép
Térképünkön 24 órára visszamenőlegesen ellenőrizhetők a megtett útvonalak és az érvényes matricák.
(ÚJ!) Felhasználóbarát arculatfrissítés
Alkalmazásunk arculatfrissítést is kapott, ezen belül kontrasztosabb színmegjelenítést és új ikonokat is tartalmaz.
 
(ÚJ!) Járműlista szerkesztése
Az új járműlistánál az alapértelmezett megjelenítéshez képest lehetőség van arra, hogy járműveinkről kizárólag azokat az adatokat jelenítsük meg, amelyeket a szerkesztőfelületen kiválasztottunk.
 
(ÚJ!) Menetlevél
Alkalmazásunkkal a járművek menetlevelei online és valós időben elérhetőek, így a flotta aktuális állapota fuvarszervezői egyeztetések nélkül is figyelemmel követhető.
 
(ÚJ!) Kapcsolatteremtés
Ha a fentieken kívül kétoldalú kommunikációra is igény van, mobil alkalmazásunkkal a jármű vezetőjével chatelés kezdeményezhető, valamint a kijelölt gépjárművel azonnali hívást is indíthat.

login

OBU City BASE
bejelentkezés

Az alkalmazás megnyitását a bejelentkezéssel kell kezdeni, a „Felhasználónév” és a hozzátartozó jelszó megadásával. A felületen rögzíthetjük a „Felhasználónevet” és a hozzátartozó jelszót.

vignettes

OBU City BASE
autópálya matricák

Az alkalmazás matrica menüjében ellenőrizheti a megvásárolt matricáit és érvényességi idejüket.

vehicle data

OBU City BASE
járműadatok

A járműadatok szerkesztőjében lehet kiválasztani, hogy a Felhasználó milyen adatokat szeretne megjeleníteni az adott listához. A beállítás szerint ellenőrizheti folyamatosan a járműveihez tartozó adatokat.

menetlevel

OBU City BASE
menetlevél

A járműlistából kiválasztott gépjárművek aznapi tevékenységét és a kapcsolódó adatokat ellenőrizheti az alkalmazás térkép menüjében. A járművekhez kapcsolódó indulás és megállás, valamint a bejárt út adatai részletezve és összegezve egyaránt a menetlevél menüben ellenőrizhető.

All in one for you
 • KAPCSOLAT

  Keresse értékesítőnket!

  Üzenet küldése

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.