• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

E-útdíj asszisztens

A 2013-ban  bevezetett magyarországi E-útdíj rendszer alapján a 3,5 tonna feletti össztömeggel rendelkező gépjárművek számára díjköteles az úthálózat többsége. Hazánkban mintegy 200 útdíjköteles útszakasz van. A korábbi D2, D3, D4 kategóriákba tartozó járművek a naprakész elektronikus útdíjfizetési rendszerbe kerültek át. A tehergépkocsik és kamionok számára kötelező idén is az e-útdíj fizetés. Az útdíjat jelenleg többféleképpen  is ki lehet fizetni – flottakövetési szolgáltató segítségével fedélzeti eszközön keresztül, illetve viszonylati jeggyel, amely előre megváltható. A legkényelmesebb megoldás, ha viszonylati jegy helyett a Skyguard GPS flottakövetési rendszerén keresztül csatlakozik az E-útdíj rendszerhez. A fedélzeti egységgel végrehajtott bevalláshoz nem szükséges az útvonal előzetes meghatározása, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a fuvarozónak.

 • E-útdíj (Eútdíj) bevallásra kötelezett?
 • Kényelmes és megbízható E-útdíj (Eútdíj) bevallási rendszert keres?
 • Szeretné költségcsökkentési funkciókkal bővíteni GPS flottakövető rendszerét?

 

ISMERJE MEG A SKYGUARD E-ÚTDÍJ BEVALLÁSI MEGOLDÁSÁT!

Az Auto Securit Zrt., mint szerződött és auditált bevallási közreműködő Magyarországon az elsők között biztosította ügyfeleinek az E-útdíj bevallásra való eszközöket. A flottakövető szolgáltatásra szerződött ügyfeleink számára az első naptól zökkenőmentessé tettük a fizetős útszakaszok használatát a már beépített fedélzeti eszközzel, megelőzve így a viszonylati jegy vásárlásával járó kezdeti nehézségeket. Kényelmet és biztonságot nyújt fedélzeti eszköz adatszolgáltatásával kiegyenlíteni az úthasználatra vonatkozó használatarányos díjat, így szolgáltatásunk nagy népszerűségnek örvend a fizetős útszakaszokat rendszeresen használó 3,5 t feletti gépjárművek tulajdonosai körében.

3,5 TONNÁT MEGHALADÓ GÉPJÁRMŰVÉBEN GPS FLOTTAKÖVETÉSI RENDSZER TALÁLHATÓ?

Flottakövetési rendszert használ 3,5 tonnát meghaladó gépjárművében? Ez esetben lehetősége van az E-útdíj bevallását az általunk telepített rendszer segítségével elkészíteni. Amennyiben rendelkezik erre alkalmas rendszerrel, nincs más teendője, mint megkeresi értékesítőnket, aki aktiválja a szolgáltatási funkciót és kiadja Önnek a regisztrációs kódot. Ha nem biztos benne, hogy flottakövetési rendszere alkalmas-e erre a funkcióra, akkor értékesítőink segítenek ennek megválaszolásában. Ön még nem ügyfelünk, de E-útdíj bevallására is alkalmas flottakövetési rendszert szeretne járművébe telepíteni? Keresse értékesítésünket! Ezen rendszerek az E-útdíj használatán felül számos költségcsökkentési funkcióval bővíthetők.

HOGYAN CSATLAKOZHAT AZ E-ÚTDÍJ (EÚTDÍJ) RENDSZERHEZ?

Új ügyfélként, amennyiben nem rendelkezik Skyguard szolgáltatással, elsőként fel kell keresnie értékesítői csapatunk egyik tagját. Kollégánk az Öntől kapott információk alapján, az Ön igényeire szabva javasol kiegészítő szolgáltatásokat és megfelelő eszközt. A szerződéskötés és a fedélzeti egység beszerelése a Skyguard egység megvásárlását követően történik meg. Ahhoz, hogy igénybe vehesse az  E-útdíj bevallást, a regisztrációs szám kibocsátását követően regisztrálnia kell a HU-GO felületén és fel kell töltenie egyenlegét. Az OBU működésének ellenőrzését követően Ön csatlakozott a fedélzeti eszközön keresztül történő E-útdíj bevallók táborához. A Skyguard prémium flottakövetési szolgáltatásunkkal tehergépjárművét is biztonságban tudhatja.

FEDÉLZETI ESZKÖZ, AZAZ OBU (ON BOARD UNIT)

Az autóba beépített eszközt, mely alkalmas az útdíj fizetéshez szükséges adatszolgáltatásra és egyben flottakövetésre (ezentúl „beépített eszköz”), és a szivargyújtón keresztül működő eszközt (ezentúl „szivargyújtós eszköz”) is OBU-nak hívjuk.

A szivargyújtós eszköznek egyszeri vételára van, az OBU eszköz ezzel az ügyfél tulajdonába kerül. Szakszerű beépítést nem igényel, két éven keresztül az eszköz üzemeltetéséhez egyéb díjfizetés nem merül fel. Két év elteltével fel kell tölteni az aktuális SIM kártya használati díjjal az eszközben lévő SIM kártyát. A szivargyújtós eszköz kizárólag E-útdíj bevallására alkalmazható Magyarországon az Auto Securit Zrt. bevallási közreműködésével. A szivargyújtós eszközt annak használata előtt a Hu-Go oldalon hozzá kell rendelni az adott tehergépjárműhöz. Egy darab szivargyújtós eszközt akár több gépjárműhöz is lehet használni egymás utáni időpontokban, ennek megoldása azonban némi kényelmetlenséggel jár: minden egyes gépjárműváltás esetén ki kell regisztrálni az előző autótól, illetve fel kell regisztrálni az új autóhoz a Hu-Go oldalon. Ezért javasoljuk minden ügyfelünknek, hogy annyi fedélzeti eszközt használjon, ahány tehergépjármű közlekedik a fizetős utakon.

Beépített eszközt azon felhasználók részére javasolunk, akik az útdíj fizetés mellett flottakövető szolgáltatásra is igényt tartanak. Beépített eszköz használata esetén az ügyfél hozzáférést kap egy internetes flottakövető oldalhoz, ahol saját gépjárműveit (Magyarország területén online) pillanatnyi utcaszintű térképen nyomon tudja követni, utólagos útvonal nyilvántartást tud nyomtatni. Bővíthető az eszköz az alaplogisztikán felül többek között üzemanyag-, üzemóra méréssel, sofőrazonosítással, elektronikus menetlevéllel, raktér hőmérséklet figyeléssel, hivatali-, magánút elválasztó kapcsolóval. A beépített eszköz, mint neve is mutatja, szakszerű beépítést igényel. A szakszerű beépítés az Auto Securit Zrt. szerződött szervizpartnereinél történhet. Partnerhálózatunk kiterjedt,  az ország minden területén megtalálja szerződött szervizeinket, akik akár az ügyfél által megjelölt helyen, akár saját szervizükben beszerelik, szükség esetén javítják az eszközt.

E-ÚTDÍJ (EÚTDÍJ) MOBILTELEFONOS ALKALMAZÁS

Skyguard E-Útdíj kapcsoló – Google Play, vagy App Store áruházból ingyenesen letölthető – mobilalkalmazás, amelynek segítségével a hazai HU-GO rendszerben bármikor könnyedén ellenőrizhetjük és módosíthatjuk a díjfizetést befolyásoló legfontosabb paramétert: a járművek tengelyszámát. Így a webes és telepített flottakövetési alkalmazás összeköttetésbe kerül okostelefonunkkal, ami azonnal jelzi, ha valamilyen változás történt. A tengelyszám, a háttérben történt 1 perces lekérések alapján megváltozhat felhasználói beavatkozás nélkül is. Ekkor az állapot információs részben látható az állapotváltás tartalma. Okostelefonos alkalmazásban a tengelyszám kijelzésre kattintva, a tengelyszám választó képernyő jelenik meg. A rendszámra kattintva a rendszám lista képernyő jelenik meg, ahol egy másik gépjárműre válthat a felhasználó. A sofőr azonnal értesül arról, hogy milyen tengelytáv van érvényben a rendszámhoz (percenkénti frissítés), illetve van-e észlelt hiba a rendszerben.

Részletes tartalom: eutdij.hu
HU-GO regisztráció: regisztráció

Vehicle protection

24 órás felügyeleti központ

Felügyeleti központunk – napi 24 órában – riasztás esetén azonnal megteszi a szükséges lépéseket.

Instant action

Azonnali Rendvédelmi intézkedés

Éles riasztáskor azonnali rendvédelmi intézkedést biztosítunk.

Mobile application

Smartkey – Mobil alkalmazás

Innovatív megoldások a ügyfeleink maximális kényelméért és autójuk biztonságáért. Bővebben…

OBU City BASE

OBU City BASE – mobilalkalmazás

Töltse le megújult flotta alkalmazásunkat! Bővebben…

Automatic parking

Automata parkolás

Rendszerünk automatikusan elindítja, majd a pozíció elhagyását követően le is állítja a parkolási díjfizetést.
Bővebben…

E-vignette guard

E-matrica kalkulátor – E-matricaŐr

Ne vegyen feleslegesen autópálya matricát. Bővebben…
 

Smart rent

Smart Rent menedzsment

Érintésmentes nyitás-zárás – IoT kényelmi szolgáltatások.
Bővebben…

Fuelcard

Kedvezményes üzemanyagkártya

Ügyfeleink kedvezményes árakon tankolhatnak üzemanyagkártyánkkal!
Bővebben…

 • KAPCSOLAT

  Keresse értékesítőnket!

  Üzenet küldése

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Mindenekelőtt szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket a türelemért és támogatásért, amelyet az elmúlt időszakban kaptunk.

  Az Önök együttműködése és megértése kiemelkedő fontosságú számunkra, melyből rengeteg energiát kaptunk, köszönjük.

  A napokban történt technikai kimaradást sajnáljuk, elkötelezettek vagyunk abban, hogy szolgáltatásainkat mihamarabb újra a megszokott színvonalon biztosítsuk.

  A köszönetünk mellett ígérjük, hogy továbbra is minden erőnkkel azon leszünk, hogy Önöket minél magasabb színvonalon szolgáljuk ki.

  Auto Securit Zrt.