• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

GPS ALAPÚ MEGOLDÁSOK 3,5 TONNA FELETT

Az Auto Securit Zrt. a NUSZ által akkreditált és auditált bevallási közreműködő. Ezért ügyfeleink biztonságosan végezhetik az E-útdíj bevallását az Auto Securit Zrt. által üzemeltetett Skyguard flottakövetési rendszer felhasználásával. Internetes flottakövetési rendszerünk adminisztrációs felületén a nap 24 órájában ellenőrizheti teherjármű flottája aktuális helyzetét, a bejárt útvonalakat és számos további járműállapot-jellemzőt. Lehetősége van napi, heti, havi, valamint éves útnyilvántartás készítésére. A jármű menetadatai a felhasználói felületen megjeleníthetők, az elektronikus útnyilvántartás tartalmazza a gépjárművezető nevét, az elindulások, megállások helyét és idejét, a megtett távolságot, a menetidőt, az állásidőt, valamint az üzemanyag-felhasználással kapcsolatos információkat. Az adatok exportálhatók és grafikusan is megjeleníthetők az egyszerűen kezelhető internetes felhasználói felületen. A jármű archivált adataiból különböző statisztikák készíthetők, például napi sebesség-idő grafikon, fogyasztás-diagram, tachográf korong.

A Skyguard flottakövetési rendszerének egyik nagy előnye, hogy általa költséghatékonyabbá válhat a flotta működése, hiszen a teherjárművek mozgásának teljes ellenőrzése mellett az üzemanyag-felhasználás ellenőrzése is megtörténik, és biztosított a vállalatirányítási rendszerekhez történő bekötése. Ezzel együtt azonnal érzékelhetően csökkennek az adminisztrációs terhek. Amennyiben a járműflotta mozgásán kívül szükséges az üzemanyag-fogyasztás, a raktérhőmérséklet, a sofőrazonosítás, vagy éppen a raktérajtó nyitás ellenőrzése, úgy a megfelelő, speciális kiegészítő segítségével rendszerünk képes ezen adatok kinyerésére, rögzítésére és megjelenítésére is.

Üzemanyag-felhasználás mérése: a gépjárműpark összetételétől függően különféle mérési eljárásokat biztosítunk, amellyel megvalósítható mind az alacsony fogyasztású, mind az extrém magas pillanatnyi fogyasztást generáló járművek teljes kontrollja.

Saját szintmérő jeleinek felhasználása, GPS gépjárműkövetés: Lehetőség van a gépjárműbe gyárilag beépített üzemanyagszint jelző analóg jelének megjelenítésére. A mért adatok pontosítása egy speciális kalibrációs eljárással történik. Ennek eredményeképpen kiszűrhetők a mérési bizonytalanságok (pl. üzemanyag kilengés).

Utólagosan beépített szintmérő jeleinek felhasználása, GPS gépjárműkövetés: Flottakövetési rendszerhez illeszthető folyadékszint távadó, amely a jármű üzemanyagtartályába építve folyamatos információt továbbít a központi egység felé. Külső tartállyal rendelkező járműbe építésével pontosan ellenőrizhetővé válik a tankolások mennyisége, helyszíne, időpontja és az aktuális üzemanyagszint.

FMS/CAN-BUS adatok felhasználása: A gépjármű saját can hálózatában megtalálható információk felhasználásával lehetőség nyílik ezen információk kinyerésére. Ez jelenthet üzemanyagszintet, elégetett üzemanyagot, de akár tengelyterhelést, és gyakorlatilag minden olyan információt, melyet a jármű saját komputer rendszere monitoroz.

Utólagosan beépített átfolyásmérő felhasználása: A flottakövetési rendszer az üzemanyag átfolyásmérő segítségével folyamatosan méri a gépjárművek által felhasznált üzemanyag mennyiségét. Ez a mennyiség megjelenik az útnyilvántartásban és így a ténylegesen felhasznált üzemanyag összehasonlítható a gépjárműbe tankolt mennyiséggel. Alkalmazható minden hagyományos soros és köradagolóval szerelt diesel motorhoz, beépítése az üzemanyagtank és a tápszivattyú közé történik. A mérés során figyelembe veszi a visszafolyó üzemanyag mennyiséget is, így a mérés pontosabb adatokat szolgáltat az üzemanyagszint jelzésnél.

Sofőrazonosítás: GPS flottakövetés során a sofőrazonosítás többféle módon történhet. iButtonnal, fixen telepített számtasztaturával, LCD kijelzős tasztaturával vagy mobil applikáció segítségével.

Raktérajtó nyitás figyelése: Gépjármű raktérajtajának nyitását és zárását mágneses szenzor érzékeli és a fedélzeti egység rögzíti. Amennyiben a raktérhőmérséklet ezen tartományból kilép, az eseményt a rendszer rögzíti és naplózza.

Raktérhőmérséklet figyelés: Az eszköz folyamatosan figyeli, hogy a raktérhőmérséklet a felhasználói felületen definiálható hőmérséklet-tartományon belül van-e. Amennyiben a raktérhőmérséklet ezen tartományból kilép, az eseményt a rendszer rögzíti és naplózza.

Kövesse nyomon flottáját a könnyen kezelhető Skyguard felületen: Rendszerünk felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik internetes és telepíthető alkalmazással egyaránt. Értékesítőink akár többszöri oktatással, felkészült műszaki support csoportunk pedig gyors és hatékony segítségnyújtással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Vehicle protection

24 órás felügyeleti központ

Felügyeleti központunk – napi 24 órában – riasztás esetén azonnal megteszi a szükséges lépéseket.

Instant action

Azonnali Rendvédelmi intézkedés

Éles riasztáskor azonnali rendvédelmi intézkedést biztosítunk.

Mobile application

Smartkey – Mobil alkalmazás

Innovatív megoldások a ügyfeleink maximális kényelméért és autójuk biztonságáért. Bővebben…

OBU City BASE

OBU City BASE – mobilalkalmazás

Töltse le megújult flotta alkalmazásunkat! Bővebben…

Automatic parking

Automata parkolás

Rendszerünk automatikusan elindítja, majd a pozíció elhagyását követően le is állítja a parkolási díjfizetést.
Bővebben…

E-vignette guard

E-matrica kalkulátor – E-matricaŐr

Ne vegyen feleslegesen autópálya matricát. Bővebben…
 

Smart rent

Smart Rent menedzsment

Érintésmentes nyitás-zárás – IoT kényelmi szolgáltatások.
Bővebben…

Fuelcard

Kedvezményes üzemanyagkártya

Ügyfeleink kedvezményes árakon tankolhatnak üzemanyagkártyánkkal!
Bővebben…

 • KAPCSOLAT

  Keresse értékesítőnket!

  Üzenet küldése

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.