• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Idén ünnepli századik születésnapját a Maybach, amit az S-osztály és a GLS különkiadásával ünnepel meg a Mercedes.

A Maybach-Motorenbau GmbH-t 1909-ben alapították és eleinte dízel-, valamint benzinmotorokat fejlesztett és gyártott vasúti kocsik, valamint a Zeppelin léghajói számára. Az első világháborút követően kezdtek gépjárműgyártásba, 1921 szeptemberében a Berlini Autószalonon mutatták be első sorozatgyártású modelljüket, a Maybach W3-t:

1960-ban a Daimlerhez került a Maybach márka, de a Daimler csak az ezredforduló után élesztette fel újra ezt a márkanevet. 2014-től a Mercedes S-osztály, később pedig a GLS luxus változata viseli a Maybach emblémát. A századik évfordulóra ebből a két modellből készült különleges, limitált kiadás, melyekhez a legerősebb csúcsmodelleket vették alapul.

A jubileumi Mercedes-Maybach GLS és a Mercedes-Maybach S-osztály modellek egyforma ezüst és tengerészkék kéttónusú fényezést, utasterük pedig világos Designo Crystal White/Silver Grey Pearl bőrkárpitozást kap.

© Mercedes-Maybach

© Mercedes-Maybach

© Mercedes-Maybach

© Mercedes-Maybach

Edition 100 logó díszíti a hátsó tetőoszlopot, a küszöböket és a belső tér megvilágított paneljeit, valamint speciális feliratozás került a szürke kovácsolt keréktárcsákra. A limitált széria fullos felszereltséggel bír, felsorolni is hosszú lenne, így csak néhányat emelünk ki közülük: a különleges hangszigetelés, a szuperfinom légrugózás, a Burmester 4D hifi, a masszírozós ülések mind-mind valódi luxust közvetítenek.

© Mercedes-Maybach

© Mercedes-Maybach

Az Edition 100 különkiadásokból egyenként 100 példány készül, melléjük különleges ajándékokat kapnak a tulajdonosok: Maybach-logós járműponyvát, finom bőr irattartót, valamint gyémánttal és 18 karátos arannyal díszített tollat.

 

2021-10-10
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!