• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Arról már írtunk, hogyan készítsd fel az autódat, ha autóval indultok nyaralni, most azt szedtük össze, mire figyelj, és mit vigyél magaddal ahhoz, hogy az autós vakáció nyugodt és zökkenőmentes legyen!

Tervezz okosan!

Tervezd meg előre az útvonalat, mérd fel merre érdemes menni. Ha hosszabb útra készültök, iktass be rendszeres pihenőket és biztonságotok érdekében ügyelj arra, hogy kipihenten vezess!

Ha Skyguard ügyfél vagy, applikációnkkal kényelmesen és okosan intézheted az autópályamatrica vásárlásaidat:

– Az applikáció Tervező menüpontja abban segít, hogy úticélod eléréséhez milyen matricákat kell megvásárolnod, és azt is megmutatja, hogy megyei vagy országos matricákkal kedvezőbb-e az ár.

– Az applikáció figyeli az esetleges duplikációt, több sofőr esetén is.

– Bármikor ellenőrizheted, hogy milyen matricáid vannak és meddig érvényesek.

– Figyelmeztet a matricák lejárta előtt.

Pótdíjgaranciával nyújt tökéletes megoldást E-matrica őr szolgáltatásunk, hiszen ha az adott útszakra nem rendelkezel érvényes matricával, akkor automatikusan megvásárolja a szükséges e-matricát.

Kényelmesen és biztonságosan

Ismeretlen terepen még körültekintőbben, óvatosabban vezess!  A Skyguardra a vakációs kirándulásokon is számíthatsz, hiszen rendszerünk megóvja autódat a tolvajoktól, amíg a strandon pihensz, vagy épp várost nézel. Azon sem kell törnöd a fejed, hogy fizetős zónában parkolsz-e, és a parkolási bírságok miatt sem kell aggódnod, hiszen az applikációban az Automataparkolás  szolgáltatást választva rendszerünk bírsággaranciával menedzseli parkolásaidat.

Mindig legyen elég üzemanyagod!

A forgalmi dugók kiszámíthatatlanok, ráadásul nem csak az araszolgatás, hanem a klíma használata miatt is jóval dinamikusabban fogy ilyenkor az üzemanyag. Ne hagyd az utolsó pillanatokra a tankolást, hiszen könnyen előfordulhat, hogy sokáig kell autóznod a következő benzinkútig! Ha Skyguard ügyfél vagy, az útvonaltervezésed során érdemes figyelembe venned, merre találsz Shell kutakat útközben, hiszen kedvezményes üzemenyagkártyánkkal literenként akár 25 Ft-ot is megtakaríthatsz!

Folyadék

Mindig legyen nálad megfelelő mennyiségű folyadék! Ha hosszabb útra indultok, legyen az utastérben pár üveg víz, és a csomagtartóban hűtőtáskában néhány tartalék, hiszen sajnos gyakran előfordul, hogy az 1-2 órás út az aktuális forgalmi helyzet, vagy egy baleset miatt jóval hosszabbra nyúlik a tervezetnél.  Ha nem akarsz hűtőtáskával bajlódni, készíts be néhány palack fagyasztott vizet, ezek pont megfelelő hőmérsékletűre olvadnak, mire szükség lesz rájuk.

2021-07-11
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!