• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Még mindig a Toyota a világ legnépszerűbb autómárkája, itthon is a második helyen állnak az értékesítési ranglistán. Ma már a Toyota szinte teljes palettája hibridekből áll, a hazai eladásokban is egyre jobban hódítanak a hibridek. Lássuk, mire számíthatunk tőlük az idei évben!

A japán gyártó az idei évben hét újdonságot mutat be, illetve dob piacra.

Még az első negyedévben érkezik a magyar piacon legnépszerűbb Toyota-modell, a Corolla ötödik generációja. Legnagyobb érdekessége a Corolla Crossból ismert hibrid hajtáslánc és a megújult infotainment rendszer lesz.

Ugyancsak az év első negyedében GR Sport verzió érkezik a Yaris Cross és a RAV4 modellekből.

A Prius már az ötödik generációjánál tart, az év második negyedében érkezik a legújabb Prius, amely Európában kizárólag zöld rendszámos plugin hibrid kivitelben lesz elérhető.

Szintén a második negyedévben érkezik az 1,8-as Corolla Cross és a Hilux pickup GR Sport kivitele is rendelhetővé válik.

Várhatóan az év vége felé mutatják be a C-HR második generációját, melyet sokan várnak nagy izgalommal, hiszen az első generáció is izgalmas külsőt kapott, nem is beszélve a 2. generáció előfutáraként felvillantott C-HR Prologue koncepcióautóról.

2023-01-13
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Mindenekelőtt szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket a türelemért és támogatásért, amelyet az elmúlt időszakban kaptunk.

  Az Önök együttműködése és megértése kiemelkedő fontosságú számunkra, melyből rengeteg energiát kaptunk, köszönjük.

  A napokban történt technikai kimaradást sajnáljuk, elkötelezettek vagyunk abban, hogy szolgáltatásainkat mihamarabb újra a megszokott színvonalon biztosítsuk.

  A köszönetünk mellett ígérjük, hogy továbbra is minden erőnkkel azon leszünk, hogy Önöket minél magasabb színvonalon szolgáljuk ki.

  Auto Securit Zrt.