• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Sokan a Roma-t tartják az egyik legszebb Ferrari modellnek, könnyed dizájnja az olasz főváros ’50-es, ’60-as évekbeli dolce vita életérzése előtt tiszteleg, minimalista kivitelezéssel. A Ferrari egykori dizájnfőnöke, Frank Stephenson is 10-ből 9,5-re értékelte ezt a modellt dizájnkritikai videójában. Így sokan aggódtak, amikor a Mansory bejelentette, utólagos tuningot kínál a Roma-hoz, hiszen a „visszafogott” szó nem szerepel a Mansory szótárában.

Lássuk, mit sikerült elérniük!

© Mansory

A Mansory  „teljes átalakításként” definiálja ezt a tuningverziót. Az biztos, hogy a külső dizájn tekintetében alaposan megdolgozták a Romá-t. Ellensúlyozva az eredeti minimalista stílus megközelítést, különböző finomságoktól mentes karosszériaelemekbe öltöztették fel az olasz kupét: van itt feltűnő első lökhárító, agresszív hátsó diffúzor és még sok más apróság. A motorháztető és minden kiegészítő alkatrész karbonból készült. A végeredmény biztosan nem szolid és nem szégyenlős, a Mansory „nagyon férfias megjelenésű”-ként jellemezte a tuningmodellt.

© Mansory

A Roma belül is dizájnfrissítést kapott, vörös bőrrel, fekete díszítésekkel. Az utastérben Mansory márkájú, karbonszálakkal díszített kormánykerék teszi teljessé a megjelenést.

© Mansory

© Mansory

Mondjon bárki bármit a dizájnváltozásokkal kapcsolatban, azt el kell ismerni, hogy a Mansory egy egészséges teljesítmény tuningot is adott a Romának. 710 lóerőre és 865 newtonméter nyomatékra nőtt a teljesítmény, mindkét szám közel százas értékkel növekedett.  A végsebesség 332 kilométer/órás lett, és mindössze 3,1 másodperc alatt gyorsul 100 km/h-ra.

© Mansory

© Mansory

Az árakat nem közölte a tuningcég, de azoknak, akik közvetlenül tőlük kérdezik, szívesen elárulják.

2022-03-18
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Prémium berendezések szerelése

  Jó hír a TESLA tulajdonosoknak!
  Már Magyarországon is elérhető az AMPTech
  prémium eszközök beszerelése!

  – Automata csomagtartó nyitó
  – Ajtó behúzó
  – Mozgásérzékelő modul
  – Automata kilincs
  – Elektromos csomagtér nyitó

  A kifejezetten a TESLA számára kifejlesztett AMPTech tuningkomponenseket
  a legszigorúbb szabványok szerint fejlesztették és tesztelték.
  4 év vagy 80 000 km garancia!