• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Képzeld el, hogy évekig spórolsz egy kocsira, majd mikor végre megveszed, elviszed szervizbe és 200 km/h-val száguldoznak vele a szerviz dolgozói. Rémálom, ugye? Sajnos van, aki átélte ezt…

Az angliai Kearsleyben élő Imran Aslam régi vágya vált valóra március 13-án, amikor is megvásárolta álmai autóját, egy Audi RS7 –et, 19 millió forintnak megfelelő összegért. Aslam korántsem milliomos, irodai beosztásban dolgozik a hét minden napján, két évig gyűjtött erre az Audira.

Audi RS7, (A kép csak illusztráció)

Épp ezért ügyelt a gépjármű biztonságára is, beszereltetett egy sebességet is mérő nyomkövetőt a frissen vásárolt kocsiba. Ha ezt nem teszi, talán sosem jön rá, mi történt az autójával…

Pár nappal az autóvásárlás után elvitte autót egy rutinellenőrzésre a Bolton Audi kereskedésbe, majd nyugodt szívvel távozott. Azonban az autóban elhelyezett nyomkövető délután 6 körül furcsa jeleket adott le: azt látta, hogy féltve óvott járgányával 196 km/h-s sebességgel száguldoznak.

„Pánikba estem, azonnal felálltam az íróasztalomtól és a kereskedésbe rohantam, közben hívtam a rendőrséget is. Azt hittem, valaki ellopta az autómat. Nem hittem el, hogy ennyire peches vagyok! Annyit küzdöttem ezért a kocsiért, erre elviszik és száguldoznak vele? Mi van, ha elütnek vele valakit? Vagy összetörik a kocsit?”- mondta Imran Aslam a The Bolton News riporterének.

Aslam lóhalálában vágtatott a kereskedésbe, de ott dolgozók semmit nem tudtak az esetről, még nem kezdtek hozzá az autó ellenőrzéséhez. Vélhetően a szerviz egyik munkatársa vihette el az Audit egy körre, de a kereskedés egyelőre nem kommentálta az esetet.

Elég durva szituáció, igaz? Hosszas spórolás után veszel egy csodás autót, olyat, amire mindig is vágytál, beviszed a szervizbe átvizsgálására, onnan az egyik szaki engedély nélkül lenyúlja és kihajtja belőle a szuszt is?!

Elkerülheted az ilyen szitukat, ha autódat a Skyguard védi! Amikor begurulsz a szervizbe, a Skyguard applikációt állítsd át szerviz módba és automatikus riasztást kapsz, ha az autóddal több, mint 36 km-t mennek. Ráadásul az applikációban bármikor ellenőrizheted autód helyzetét, így garantáltam nem leszel főhőse egy ilyen sztorinak.

2021-03-26
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!