• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Mosonmagyaróváron is megszűntetik a zöld rendszámos autók ingyenes parkolását. 

A városban jelenleg regisztrációt követően mentességet kapnak a nulla emissziós járművek a parkolási díjfizetés alól. A parkolási rendelet áprilistól hatályos módosítása szerint viszont az elektromos töltővel felszerelt parkolóhelyeket az elektromos gépkocsik csak a töltés idejére, legfeljebb két óra időtartamra foglalhatják el. Ennek követhetősége miatt a gépkocsi vezetője köteles az elektromos töltőállomás használatának megkezdésekor a gépkocsi szélvédőjén, jól látható helyen, olvasható módon az elektromos töltés megkezdésének időpontját jelezni. Ennek elmulasztása esetén pótdíjfizetési kötelezettség terheli – a parkolási rendelet értelmében.

Ha az Ön autóját Skyguard védi, nem kell nyomon követnie a parkolási változásokat, hiszen amikor az Ön autója díjfizetés köteles zónában áll, akkor az automata parkolás üzemmódban elindítjuk parkolási díjfizetést bírsággaranciával.

Ne kockáztasson, bízza a Skyguard-ra!

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.