• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

November 24-én mutatják be a Porsche Panamera következő generációjárt. A külső megjelenését még nem mutatta meg a gyártó, de a belső kialakítása már teljes egészében megismerhető.

A Porsche szerint a Panamera belterében sikerült megtalálniuk az ideális egyensúlyt az analóg és a digitális világ között – ez az eddigiekhez képest több képernyőt jelent. A Taycan műszerfal-elrendezését kapta meg a Panamera, a műszeregység egy 12,6 colos, íves digitális kijelzőn jelenik meg, mely három részre van osztva és ezek szerint konfigurálható. Középen az infotainment-kijelzőt található, opciós extraként az utas is kaphat egy érintős monitort. Sőt, a hátul ülők is saját érintőképernyőt kaptak, amin szabályozni tudják a hűtés-fűtés funkcióit és más kényelmi beállításokat is elérhetnek.

Valamennyi vezetéssel kapcsolatos funkciót a kormányról vagy annak közvetlen közeléből lehet elérni. A menüszerkezeten belül, illetve az üzemmódok között egyaránt a kormányról ugrálhatunk, a váltókar pedig közvetlenül a kormány mellé került. Nagyobbra nőtt a tárolóhely, a középső szellőzőnyílások rostélya kézzel nem állítható, kizárólag digitálisan szabályozható a légáramlás iránya, viszont lehetőség van előre beprogramozott klíma üzemmódok és személyre szabott programok beállítására is.

Az ülések elől és hátul új párnázatot kaptak, érezhetően jobb ergonómiával találkozhatnak majd az utasok. Az Executive-modellekbe teljesen új, elektromosan állítható hátsó ülések kerülnek, amelyek jobban tartják a testet és még kényelmesebb utazást biztosítanak a hátul utazók számára. Új a hangulatvilágítás, a hátulról megvilágított díszbetétek, hangsúlyos a kétszínű belső kialakítás.

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.