• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Tuning nélkül sem nevezhetők átlagos haszonjárműnek a Mercedes-Benz X-osztályú platós autói. A londoni Kahn Design kezelésbe vett egy X350 modellt, nézzük, mi lett belőle!  

A Mercedes merészet húzott ezzel az osztállyal, hiszen aki pickupot vesz, az általában munkagépnek szánja – ahhoz pedig nem feltétlenül kell prémiumnak lennie… Mindenesetre ebben a járműben a csúcsminőségű kialakítás, a komfort és a belső formák összhangja találkozik az off-road élménnyel, és bár a piacon egyedülálló, mégsem sikerült nagyobb áttörést elérnie.

© Kahn Design

A Kahn tuningműhely alaposan átszabta a X350 haszongépjárműves formáját. Ez a jármű minden bizonnyal a világ bármelyik útján felhívja magára a figyelmet.

Először is leszedték a gyári krómdíszeket és minden teljesen fekete lett a karosszérián. Ezután új ütközőelemeket és új hűtőrácsot kapott, ez utóbbi leginkább az AMG modellekre emlékeztet. Az oldalsó sárvédő elemeket sem kímélték, lecserélték őket a stílusosabb a végeredmény érdekében.

Az egész koncepció egyik alappillére a feltűnő felniszett: extra méretű 22 colos kerekekkel büszkélkedhet a járgány, igény szerint ezüst vagy fekete lakkozással.

A belső design a prémium luxus jegyében lett átdolgozva: az első és a hátsó ülések steppelt puha bőrből készültek, kontrasztos piros öltésekkel. Az ajtópanelek puhabőr belsővel és Kahl szignóval lettek ellátva és bőrborítást kapott a váltógomb no meg a kesztyűtartó is.

© Kahn Design

© Kahn Design

© Kahn Design

No, akkor járuljunk a pénztárhoz! Mit gondolsz, mennyibe kerül egy ilyen jól átszabott pickup? Az optikai tuningcsomag a Mercedes X-osztályhoz 23 ezer font, ez nagyjából 8,7 millió forint. A V6-os motorú X-osztályért tuningolva ára kb. 55 ezer font, átszámítva 20 millió forint.

 

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.