• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Tuning nélkül sem nevezhetők átlagos haszonjárműnek a Mercedes-Benz X-osztályú platós autói. A londoni Kahn Design kezelésbe vett egy X350 modellt, nézzük, mi lett belőle!  

A Mercedes merészet húzott ezzel az osztállyal, hiszen aki pickupot vesz, az általában munkagépnek szánja – ahhoz pedig nem feltétlenül kell prémiumnak lennie… Mindenesetre ebben a járműben a csúcsminőségű kialakítás, a komfort és a belső formák összhangja találkozik az off-road élménnyel, és bár a piacon egyedülálló, mégsem sikerült nagyobb áttörést elérnie.

© Kahn Design

A Kahn tuningműhely alaposan átszabta a X350 haszongépjárműves formáját. Ez a jármű minden bizonnyal a világ bármelyik útján felhívja magára a figyelmet.

Először is leszedték a gyári krómdíszeket és minden teljesen fekete lett a karosszérián. Ezután új ütközőelemeket és új hűtőrácsot kapott, ez utóbbi leginkább az AMG modellekre emlékeztet. Az oldalsó sárvédő elemeket sem kímélték, lecserélték őket a stílusosabb a végeredmény érdekében.

Az egész koncepció egyik alappillére a feltűnő felniszett: extra méretű 22 colos kerekekkel büszkélkedhet a járgány, igény szerint ezüst vagy fekete lakkozással.

A belső design a prémium luxus jegyében lett átdolgozva: az első és a hátsó ülések steppelt puha bőrből készültek, kontrasztos piros öltésekkel. Az ajtópanelek puhabőr belsővel és Kahl szignóval lettek ellátva és bőrborítást kapott a váltógomb no meg a kesztyűtartó is.

© Kahn Design

© Kahn Design

© Kahn Design

No, akkor járuljunk a pénztárhoz! Mit gondolsz, mennyibe kerül egy ilyen jól átszabott pickup? Az optikai tuningcsomag a Mercedes X-osztályhoz 23 ezer font, ez nagyjából 8,7 millió forint. A V6-os motorú X-osztályért tuningolva ára kb. 55 ezer font, átszámítva 20 millió forint.

 

2019-10-13
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok