• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Jelentősen emelkedett a benzin és a gázolaj beszerzési ára is, a benzinért bruttó 5 forinttal, míg a gázolajért bruttó 6 forinttal kell többet fizetnie a benzinkutaknak. A helyzet eléggé súlyos az ágazatban, mivel a gázolaj bruttó beszerzési ára már 480 forint felett van.

Nem tudni, meddig tarthatók a maximalizált üzemanyag árak, de a fentiek alapján érthető, hogy szinte az összes töltőállomáson 480 forintért lehet tankolni. Ha nem lennének hatósági árak, akkor az elmúlt időszak árváltozásait figyelembe véve a 95-ös benzin átlagára 509 Ft, a gázolaj átlagára pedig 525 forint lenne.

Kedvezményes üzemanyag vásárlás a Skyguard ügyfelei számára:

A kedvezményes árak mindig számítanak, de ilyen magas árak mellett most talán még jobban! Ha még nem tetted, aktiváld kedvezményes üzemanyagkártyánkat, mellyel a Shell töltőállomások napi kútárából kapsz literenkénti kedvezményt.

A kedvezmény mértéke:
95-ösből: 10 Ft/liter
Dízelből: 10 Ft/liter
V Power-ból: 25 Ft/liter

Autó asszisztencia

Shell kártyánkat használó ügyfeleink a kedvezményes üzemanyagárak mellett megbízható és hatékony országúti segélyszolgálatban részesülnek. Legyen szó balesetről, meghibásodásról, vagy akár elveszett indítókulcsról hívd a 061 458 4459 telefonszámot és gyors, szakszerű segítséget kapsz az év minden napján! A kártya Magyarország területén belül térítésmentesen gépjárműmentést is biztosít, a hét minden napján napi 24 órában.

A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:

ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
MŰSZAKI meghibásodás: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
KÖZLEKEDÉSI BALESET

Jó hír: Már társkártyát is igényelhetsz!

Mivel ügyfeleink többsége rendszeresen használja  a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát, ezért lehetőséget biztosítunk számukra 1 db Open Társkártya igénylésére.

Használd ki a Skyguard által nyújtotta kedvezményeket! Ha még nem tetted, igényeld üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat mobilalkalmazásunk segítségével az „Üzemanyagkártyák” menüpontban, vagy lépj velünk kapcsolatba!

2022-02-04
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Skyguard bérautó szolgáltatás