• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Már Magyarországon is elérhető az AMPTech prémium eszközök beszerelése. Mutatjuk a részleteket!  

Az elektromos autók királyának tekinthető TESLA márka az elmúlt években különlegesebbnél különlegesebb típusokkal jelentkezett a piacon. A TESLA modellek egyedi design megoldásaikról és rendkívüli teljesítményükről ismertek, tulajdonosaik méltán büszkék autóikra.

Ha Ön is TESLA tulajdonos, jó hírünk van!

Cégünk, az Auto Securit Zrt. hivatalos szerelő partnere az AMPTech által forgalmazott, DIN minősítéssel rendelkező TESLA Prémium eszközeinek. Így már Magyarországon is elérhető a TESLA járművek kényelmi tuningja!

A beszerelhető berendezések listája a következő:

– Automata csomagtartó nyitó

– Ajtó behúzó

– Mozgásérzékelő modul

– Automata kilincs

– Elektromos csomagtér nyitó (2019 előtti és utáni modellekbe is)

Kompromisszumok nélküli kényelem

Kifejezetten a TESLA számára kifejlesztett AMPTech berendezéssel a TESLA csomagtérajtóhoz, a járműajtókhoz, az ajtókilincsekhez és az első csomagtérhez is kényelmesen hozzáférhet.

Abszolút biztonság

Az összes AMPTech alkatrészt, valamint a TESLA tartozékokat és tuningkomponenseket a Deutschen Instituts für Normung (DIN) legszigorúbb szabványai szerint fejlesztették és tesztelték.

Prémium minőség

A szokásos 2 év garancia helyett az AMPTech 4 év vagy 80 000 km garanciát vállal az általunk vagy valamelyik tanúsított partnerünk által beszerelt berendezésekre.

További információkért forduljon hozzánk: https://skyguard.hu/kapcsolat/

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.