• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Ha szeretnél egy autentikus DeLorean DMC-12 időgépet, akkor tied a pálya!

A Haynes világszerte ismert az autós-motoros szerelési kiadványiról és több mint 50 éve működik a gépjármű-technikai szakmában. Szerelési könyveik Magyarországon is népszerűek, 1992 óta itthon is forgalmazzák kiadványaikat. Ha nem láttál még tőlük származó kézikönyvet, nagyjából úgy képzeld el, mint egy Lego útmutatót, minden apró lépést, ami egy autó karbantartásához szükséges, részletesen bemutat. Egyfajta szereld magad biblia.

A kiadó – bár bejelentése szerint felhagy a szerelési útmutatók könyv formájában való kiadásával – közzéteszi az időgép javítási kézikönyvét. Kitűnő promóció, vicces gondolat, ugyanakkor kíváncsiak vagyunk, hányan kezdenek időgép építésbe… mindenesetre kérjük azokat, akik sikerrel járnak, mindenképp vigyenek el bennünket egy időutazásra! Az úticélon még gondolkodunk!

Minden idők egyik legkedveltebb mozija, a Vissza a jövőbe trilógia kitörölhetetlen hatást gyakorolt ​​a populáris kultúrára. A sztori alapja egy időgép, melyet Doc Brown (vagyis Doki), az idősödő, hóbortos feltaláló készített egy DeLorean DMC-12-esből. Az első járgány benzinnel működik, de az időutazást lehetővé tevő szerkezet, a fluxuskondenzátor működtetéséhez , 1,21 GW energia szükséges, amelyet plutónium kell. Úgyhogy, ha bele akarsz vágni az otthoni időgép projectbe, ideje böngészned a lelőhelyek után!

A szóban forgó Haynes könyv elmélyül a Marty McFly-t és Doc Brown-t az időben ide-oda szállító különleges jármű titkaiban, beleértve az autó eredeti változatát és a frissített repülő modellt is. Minden benne van, még a fluxuskondenzátor és a Mr. Fusion típusú fúziós reaktor is, vagyis – az ismertető szerint- ez a kézikönyv soha nem látott betekintést nyújt az autó belső működésébe.

Bár azt nem gondoljuk, hogy túl sokan fektetnének be az időgép projektbe, de az bizonyos, hogy az exkluzív illusztrációkkal és soha nem közölt információkkal teli könyv tökéletes ajándék lehet a trilógia rajongói számára.

2021-01-08
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok