• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Bizony ám, úgy tűnik, hogy a rosegold nemcsak a női órák, szandik, táskák és egyéb csecsebecsék világában menő!

 

Azt gondolnánk, hogy a Mercedes-Maybach-hez már nem nagyon van mit hozzátenni… Ez az autó a luxus magasfokát nyújtja. A modell top kategóriájának, az S650-nek a design-ját emelte még magasabb fokra a lengyel Carlex Design. Hogy miért viszel design-tuningra egy minden szinten luxus kategóriájú kocsit? Ha ilyen autód van, már igazán nem nyom sokat meg a családi kasszában az a néhány tízezer eurós plusz, amivel egyedivé teszik a járgányt. A Maybach alapára 200 000 dollár körül mozog, vagyis 60 millió forintról indul.

 

 

A top verzió az S650, 6.0 literes twinturbó, V12-es motorral és 630 lóerővel és 1000 Nm nyomatékkal bír, 4,6 másodperc alatt gyorsul nulláról 100-ra.  Ez nem rossz eredmény, figyelembe véve, hogy a Maybach messze nem balerina a maga 2,4 tonnás tömegével.

 

 

Az S650-re dolgozta ki a lengyel tuningcég az Aurum Editionnek elnevezett autóbelsőt, amely rosegold és klasszikus, sárgaarany díszítéseket kínál, Obsidian Black külső fényezéssel és a Designo Exclusive, gyöngyszínű, alapkárpitozással. És hogy hol az arany? A kormánykeréken, a hangszórókon, az ajtófogantyúkon, a szellőzőnyílásokon, és nagyjából a fedélzeten lévő minden gombon.

 

2019-09-08
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Mindenekelőtt szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket a türelemért és támogatásért, amelyet az elmúlt időszakban kaptunk.

  Az Önök együttműködése és megértése kiemelkedő fontosságú számunkra, melyből rengeteg energiát kaptunk, köszönjük.

  A napokban történt technikai kimaradást sajnáljuk, elkötelezettek vagyunk abban, hogy szolgáltatásainkat mihamarabb újra a megszokott színvonalon biztosítsuk.

  A köszönetünk mellett ígérjük, hogy továbbra is minden erőnkkel azon leszünk, hogy Önöket minél magasabb színvonalon szolgáljuk ki.

  Auto Securit Zrt.