• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

A Moto Guzzi előállt legnépszerűbb terméke, a V7 III új változataival. A gyártó azonban a trendekre fittyet hányva nem teljesen új modellekkel, hanem ráncfelvarrott változatokkal állt elő. Megcsodáljuk az új V7 III modelleket!

A V7 az egyik legismertebb Moto Guzzi modell. Hírneve töretlen 1967 óta – ekkor értékesítették az első példányt Olaszországban – és a V7 a termékcsalád sarokkövévé vált, 2009 óta (ekkor jött ki a V7 II) a márka legkelendőbb modellje. Debütálása után több mint ötven évvel itt a Moto Guzzi V7 III, vagyis a V7 történetének harmadik alkotása. Bár „csak” a V7 II felfrissített változata, mégis kiérdemelte nevében az új római számot, ügyesen újították meg, úgy hogy mindeközben megőrizték az eredeti karakterét és hitelességét , bevált és népszerű értékeit.

Hét változat és végtelen értelmezés

 A V7 III család hét változatból áll: a Stone, Special és a Racer „triumvirátushoz” csatlakozott a Stone S, a Rough, a Milano és a Carbon.

Közös bennük a külsejüket alapvetően meghatározó, 750 cm3-es, hosszában beépített, léghűtéses V2-es, amely kardántengelyen keresztül hajtja a hátsó kereket. A maximális teljesítmény eléri az 52 lóerőt 6200 fordulat/percnél. A Moto Guzzi motor újabb innovatív újítása a 170 mm-es egytárcsás tengelykapcsoló, amely növeli a szilárdságot és a megbízhatóságot, ugyanakkor csökkenti a kormányon lévő kar terhelését, a modulálhatóság és a vezetési kényelem érdekében. A váltóműn hosszabb az első és a hatodik fokozat is. A fontos biztonsági segédek (ABS és a háromállású kipörgésgátló) alapárasak.

No lássuk a felhozatalt!

V7 III Special

Moto Guzzi V7 III Special

Ránézésre a V7 modellek közül ez áll legközelebb az eredeti modellhez. Klasszikus és elegáns, számos króm alkatrésszel, hurkás bőrüléssel, a nyereg alatti oldalsó nyílásokon látható tipikus színes csíkkal. A kerekek csiszolt csatornákkal és fekete kerékabroncsokkal rendelkeznek; a műszerek kettős kör alakú kijelzőkből állnak, és a krómozott acél utaskapaszkodó az alapkivitelben található. Fekete és kristályszürke színváltozatokban kapható.

V7 III Stone/Stone S

V7 III Stone/Stone S

Látványos, de minimalista. Új fényszórót kapott, kormányvég-tükröket, a sportos megjelenést pedig néhány piros részlet hangsúlyozza; de teljesen fekete kivitelben is elérhető. Hosszú hátsó sárvédője harmonizál az összmegjelenéssel. A Stone S korlátozott darabszámban kerül gyártásba: 750 db készül belőle, exkluzív jelleg hangsúlyozása érdekében a sorozatszám a kormányra kerül.

V7 III Milano

V7 III Milano
Ötvözi a V7 III Special klasszikus elemeit a modern anyagok legjobbjával. Retro tárcsás műszerfal, a króm kipufogó és utaskapaszkodó, valamint a szürke fényezés színei tökéletesen összhangban vannak az alumínium sárvédőkkel és az oldalsó burkolattal.

V7 III Rough

V7 III Rough
A Rough könnyűterepen is bevethető, látványos járgány.  A fényszóró vázát feketére festették, a villatartókat klasszikus gumi porvédők védik. Grafitszürke és katonai álca zöld színekben kapható. A mélyen barázdált abroncsok nemcsak látványosak, de az extra tapadást is biztosítják.

V7 III Carbon

 V7 III Carbon

A márka 1921-es születési éve előtt tisztelegve 1921 példány készül belőle, számozott kivitelben.  Számos szénszálas alkotóelemet csodálhatunk meg rajta, például a rövidített és karcsú sárvédőket, az oldalsó burkolatokat. A színe matt fekete, piros elemekkel díszítve, kezdve az Alcantara ülés piros varrásával, az emblémán át a féknyergekig.

V7 III Racer

A Racer kiadást a Moto Guzzi sportsikerei ihlették. Nevéhez méltón ő a legsportosabb a V7 családban. Megőrzi az ikonikussá vált modell alapvető jellemzőit, például a pirosra festett keretet, igazán figyelemfelkeltő a matt feketével kombinálva. A mutatós csúcsos nyereg piros öltésekkel van díszítve és bár egyszemélyes megjelenése van, de két személyre van engedélye. A korlátozott példányszámban készülő Racer sorszámozott kiadásban kerül ki a gyártó keze alól .

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.