• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Sok fura dolgot láttunk már, de azért alapelvként leszögezhetjük, hogy a tuningműhelyek az átalakításaik során bizonyos jellemzőket megtartanak. Legalább az alapokat: a formát és a felhasználási jelleget. Jelen esetben azonban minden rosszindulat nélkül kijelenthetjük, hogy nem ez történt.

A recept a következő: vegyünk egy 1969-es Porsche 911-et, egy tuningcéget aki kellően őrült (jelen esetben a Smash Customs nevezetű), mindehhez keverjünk terepjáró gumikat és speckó rally felfüggesztéseket és figyeljük, mi sül ki belőle.

A Smash Customs a 2017-es Sema Shown mutatta be ezt csudabogarat és most áruba bocsájtják. Ha beleszerettél, akkor az eBay-en licittel megszerezheted… Garantáltan feltűnő leszel vele!

No nézzük, mit tudni erről fura küllemű szerzetről! Mind a karosszériája, mind az alváza durva átalakuláson ment át és persze a lengéscsillapítók, no meg felfüggesztés sem úszta meg, hiszen teljesen új szerepkörre szánták, mint a hagyományos modellt.

Elbúcsúztak az üvegfelületektől, egyedül a szélvédő úszta meg a tuningot. Az új kerekek eléggé szembetűnők, olyan a látvány, mint amikor a kislányok belebújnak az anyjuk cipőjébe. A biztonság kedvéért bukócsövek is kerültek e különc autóba. A színe pedig természetesen fekete, no de az sem akármilyen! Matt, pont ugyanúgy, mint lopakodó repülőgépek – és ez nem véletlen, mert a Smash Customs a légierőtől vásárolta meg a színt.

Te mennyit adnál érte? A kikiáltási ár 23 700 dollár volt (kb. 7,5 millió forint), de nem érkezet rá licit. Ki érti ezt?

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.