• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Sok fura dolgot láttunk már, de azért alapelvként leszögezhetjük, hogy a tuningműhelyek az átalakításaik során bizonyos jellemzőket megtartanak. Legalább az alapokat: a formát és a felhasználási jelleget. Jelen esetben azonban minden rosszindulat nélkül kijelenthetjük, hogy nem ez történt.

A recept a következő: vegyünk egy 1969-es Porsche 911-et, egy tuningcéget aki kellően őrült (jelen esetben a Smash Customs nevezetű), mindehhez keverjünk terepjáró gumikat és speckó rally felfüggesztéseket és figyeljük, mi sül ki belőle.

A Smash Customs a 2017-es Sema Shown mutatta be ezt csudabogarat és most áruba bocsájtják. Ha beleszerettél, akkor az eBay-en licittel megszerezheted… Garantáltan feltűnő leszel vele!

No nézzük, mit tudni erről fura küllemű szerzetről! Mind a karosszériája, mind az alváza durva átalakuláson ment át és persze a lengéscsillapítók, no meg felfüggesztés sem úszta meg, hiszen teljesen új szerepkörre szánták, mint a hagyományos modellt.

Elbúcsúztak az üvegfelületektől, egyedül a szélvédő úszta meg a tuningot. Az új kerekek eléggé szembetűnők, olyan a látvány, mint amikor a kislányok belebújnak az anyjuk cipőjébe. A biztonság kedvéért bukócsövek is kerültek e különc autóba. A színe pedig természetesen fekete, no de az sem akármilyen! Matt, pont ugyanúgy, mint lopakodó repülőgépek – és ez nem véletlen, mert a Smash Customs a légierőtől vásárolta meg a színt.

Te mennyit adnál érte? A kikiáltási ár 23 700 dollár volt (kb. 7,5 millió forint), de nem érkezet rá licit. Ki érti ezt?

2020-02-24
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!