• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

A John Cooper Works GP harmadik generációját tavaly mutatták be, ez lett a Mini eddigi legsportosabb közúti modellje, a Mini JCW GP. Limitált kiadású modellről beszélünk, hiszen csak 3 ezer példány készül belőle. A háromajtós Mini alapból tetszetős, de JCW GP nemcsak az eddigi legerősebb motort kapta meg, hanem egy ütős gyári optikai tuningkészletet is.

Magyarországon is kapható, az alapára 12,6 millió forint.

© Mini

A motorháztető alatt egy 2.0 literes, négyhengeres, turbós benzinmotor található, melynek maximális teljesítménye 306 lóerő, csúcs forgatónyomatéka 450 Nm. 5,2 másodperc alatt éri el a 100 km/h-t, végsebessége 265 km/h-ban van maximalizálva. Ha pedig ezt kevesellnéd, nem kell lemondanod a Miniről! A Manhart elkészített egy új tuningváltozatot.

 

© Manhart

A tuning során a Manhartnak sikerült kipréselnie 345 lóerőt (350 PS / 257 kW) és 530 Nm-es nyomatékot a 2.0 motorból.

 

© Manhart

A motor felturbózása mellett Manhart a JDCustoms holland társasághoz fordult design ügyben, hogy az egyébként is látványos külsőt tovább fokozzák. A végeredmény? A MINI matt fekete külsejét arany díszítéssel és csíkokkal látták el; 19 colos felniket és 235/30-as sportgumikat kapott, a futóműve pedig elöl 20, hátul 15 milliméteres ültetést, no és a Remus sportkipufogókat se felejtsük el.

Neked hogy tetszik?

© Manhart

 

© Manhart

 

© Manhart

 

© Manhart

 

© Manhart

 

© Manhart

2020-07-31
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Mindenekelőtt szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket a türelemért és támogatásért, amelyet az elmúlt időszakban kaptunk.

  Az Önök együttműködése és megértése kiemelkedő fontosságú számunkra, melyből rengeteg energiát kaptunk, köszönjük.

  A napokban történt technikai kimaradást sajnáljuk, elkötelezettek vagyunk abban, hogy szolgáltatásainkat mihamarabb újra a megszokott színvonalon biztosítsuk.

  A köszönetünk mellett ígérjük, hogy továbbra is minden erőnkkel azon leszünk, hogy Önöket minél magasabb színvonalon szolgáljuk ki.

  Auto Securit Zrt.