• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Több lépcsőben bővíti a fizetős parkolási zónákat Újbuda önkormányzata. Az Infoparknál, a Gellérthegy lábánál és Kelenföldön sem lehet majd ingyen megállni.

Az eddiginél több területen kell majd fizetni a XI. kerületben a parkolásért. Az önkormányzat döntése szerint:

2022. július 1-jétől díjkötelessé válnak az Infopark Újbuda Önkormányzatának tulajdonában lévő útjai, a Magyar Tudósok körútja, a Feketeházy János utca, a Hevesy György utca és az Egyetemisták parkja is fizetős övezetnek számít, akárcsak Lágymányoson az Egry János és a Bertalan Lajos utcák. Munkanapokon 8-18 óráig kell majd parkolási díjat fizeni, a díj 175 forint óránként. Fontos információ, hogy a lakossági várakozási hozzájárulás az Infopark területén nem érvényes!

2022. augusztus 1-jétől Szentimrevárosban várakozási díjat kell fizetni a Tas vezér utca – Villányi út – Balogh lejtő – Somlói út – Alsóhegy utca – Villányi út – Budaörsi út – Nagyszőlős utca – Ajnácskő utca – Hamzsabégi út -Bartók Béla út – Ulászló utca által határolt terület kerületi fenntartású részén (a Somlói út kivételével). A fővárosi tulajdonú utak (Bocskai út, Karolina út, Nagyszőlős utca, Villányi út) várhatóan ősszel válnak díjkötelessé. Ezen a területen munkanapokon 8-18 óráig fizetendő a várakozási díj, óránként 265 forint. A maximális várakozási idő 4 óra. A lakossági várakozási engedéllyel rendelkezők ingyen parkolhatnak.

2022. decemberétől Kelenföldön az alábbi területeken is fizetni kell majd a parkolásért: Etele tér – Bártfai utca- Vahot u. – Tétényi út – Kocsis u. – Fehérvári út – Bikszádi u. – Hadak útja – Than Károly utca – Gyergyótölgyes utca – Somogyi út által határolt területe, beleértve a határoló utakat és tereket. Őrmezőn pedig a Balatoni út – Boldizsár u. – Zelk Zoltán u. – Péterhegyi út – Neszmélyi út által határolt terület – beleértve a határoló utakat és tereket is – válik parkolási díjkötelessé. Ebben az övezetben munkanapokon 8-18 óráig fizetendő várakozási díj, amely 175 forint lesz. A helyi lakosoknak a parkolás ingyenes és nem lesz időkorlát.

A fővárosi tulajdonú utak, mint a Bocskai út, Karolina út, Nagyszőlős utca, Villányi út később válhatnak fizetőssé.

Az ott élők 2022. június 16-tól válthatják ki új lakossági engedélyüket az ingyenes parkoláshoz. Érdemes ezt online intézni, mert így a várakozási hozzájárulások kiváltása 2022. szeptember 30-ig ingyenes.

Ha nem akarsz azon tépelődni, hogy fizetős zónában parkolsz-e és ha igen, hol a parkoló automata vagy mi a zónakód, akkor válaszd a Skyguardot! A Skyguard nemcsak a tolvajoktól védi meg autódat: az automata parkolás üzemmódot választva – amikor autód fizetős zónában áll – elindítjuk parkolási díjfizetésedet, meghosszabbítjuk, ha szükséges és leállítjuk, amikor elhagyod a parkolót – tesszük mindezt bírsággaranciával!

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.