• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Több lépcsőben bővíti a fizetős parkolási zónákat Újbuda önkormányzata. Az Infoparknál, a Gellérthegy lábánál és Kelenföldön sem lehet majd ingyen megállni.

Az eddiginél több területen kell majd fizetni a XI. kerületben a parkolásért. Az önkormányzat döntése szerint:

2022. július 1-jétől díjkötelessé válnak az Infopark Újbuda Önkormányzatának tulajdonában lévő útjai, a Magyar Tudósok körútja, a Feketeházy János utca, a Hevesy György utca és az Egyetemisták parkja is fizetős övezetnek számít, akárcsak Lágymányoson az Egry János és a Bertalan Lajos utcák. Munkanapokon 8-18 óráig kell majd parkolási díjat fizeni, a díj 175 forint óránként. Fontos információ, hogy a lakossági várakozási hozzájárulás az Infopark területén nem érvényes!

2022. augusztus 1-jétől Szentimrevárosban várakozási díjat kell fizetni a Tas vezér utca – Villányi út – Balogh lejtő – Somlói út – Alsóhegy utca – Villányi út – Budaörsi út – Nagyszőlős utca – Ajnácskő utca – Hamzsabégi út -Bartók Béla út – Ulászló utca által határolt terület kerületi fenntartású részén (a Somlói út kivételével). A fővárosi tulajdonú utak (Bocskai út, Karolina út, Nagyszőlős utca, Villányi út) várhatóan ősszel válnak díjkötelessé. Ezen a területen munkanapokon 8-18 óráig fizetendő a várakozási díj, óránként 265 forint. A maximális várakozási idő 4 óra. A lakossági várakozási engedéllyel rendelkezők ingyen parkolhatnak.

2022. decemberétől Kelenföldön az alábbi területeken is fizetni kell majd a parkolásért: Etele tér – Bártfai utca- Vahot u. – Tétényi út – Kocsis u. – Fehérvári út – Bikszádi u. – Hadak útja – Than Károly utca – Gyergyótölgyes utca – Somogyi út által határolt területe, beleértve a határoló utakat és tereket. Őrmezőn pedig a Balatoni út – Boldizsár u. – Zelk Zoltán u. – Péterhegyi út – Neszmélyi út által határolt terület – beleértve a határoló utakat és tereket is – válik parkolási díjkötelessé. Ebben az övezetben munkanapokon 8-18 óráig fizetendő várakozási díj, amely 175 forint lesz. A helyi lakosoknak a parkolás ingyenes és nem lesz időkorlát.

A fővárosi tulajdonú utak, mint a Bocskai út, Karolina út, Nagyszőlős utca, Villányi út később válhatnak fizetőssé.

Az ott élők 2022. június 16-tól válthatják ki új lakossági engedélyüket az ingyenes parkoláshoz. Érdemes ezt online intézni, mert így a várakozási hozzájárulások kiváltása 2022. szeptember 30-ig ingyenes.

Ha nem akarsz azon tépelődni, hogy fizetős zónában parkolsz-e és ha igen, hol a parkoló automata vagy mi a zónakód, akkor válaszd a Skyguardot! A Skyguard nemcsak a tolvajoktól védi meg autódat: az automata parkolás üzemmódot választva – amikor autód fizetős zónában áll – elindítjuk parkolási díjfizetésedet, meghosszabbítjuk, ha szükséges és leállítjuk, amikor elhagyod a parkolót – tesszük mindezt bírsággaranciával!

2022-06-24
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Prémium berendezések szerelése

  Jó hír a TESLA tulajdonosoknak!
  Már Magyarországon is elérhető az AMPTech
  prémium eszközök beszerelése!

  – Automata csomagtartó nyitó
  – Ajtó behúzó
  – Mozgásérzékelő modul
  – Automata kilincs
  – Elektromos csomagtér nyitó

  A kifejezetten a TESLA számára kifejlesztett AMPTech tuningkomponenseket
  a legszigorúbb szabványok szerint fejlesztették és tesztelték.
  4 év vagy 80 000 km garancia!

  ×

  Ne jelentsen gondot elektromos autói
  otthoni töltésének elszámolása!

  Skyguard E-Car manager

  Rendelje meg a Skyguard E-Car Managert, mellyel leegyszerűsíti
  és megoldja az elektromos autók otthoni töltésének elszámolását!

  ×

  Üzemeltesse egyszerűbben
  és költséghatékonyabban gépjármű flottáját!

  Skyguard Digitális Flotta-menedzsment

  Smart Rent szolgáltatásunkkal kulcsos autói kezelését 100%-ban digitalizálhatja.
  Kollégái okostelefonjuk segítségével foglalhatják, nyithatják/zárhatják a gépjárműveket.