• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Sokak számára státuszszimbólum különleges, ritka autóval járni. Most olyan autókat mutatunk nektek, melyek ugyan garantáltan feltűnést keltenek, de nem éppen úgy, mint a legmenőbb Ferrarik…

Guruló állatok:

Mennyire kell állatrajongónak lenni ahhoz, hogy autódat is hasonlóvá tedd kedvencedhez? A most következő autók egyfajta guruló szobrok, melyekben a kis kedvencek jelennek meg infantilis formában.

E szőrös kutyautó létrejöttének határozottan érthető oka van: egy 11 éves kisfiú tervei alapján készítette a Kids Invent Stuff csapata.

Azt viszont nem tudni, hogy milyen mentsége van ennek az óriás rózsaszín (!) macskát ábrázoló autó készítőjének.

Reméljük, ez az óriáshomár nem találkozik egy hatalmas adag forró vízzel, és azt is, hogy a szőrös macsbusz egyik utasa sem macskaallergiás…

Na, de elég az állatságokból, lássuk, milyen fura autókkal futhatunk még össze, ha bírjuk az extrém élményeket:

Számunkra ez az igen élethűre sikeredett mosoly a legmorbidabb a teljes kínálatból. Ugyanakkor az is borzongással tölt el bennünket, ha megpróbáljuk a szoborszerű furcsaság mögé odaképzelni a tulajdonost, aki ebben a formában (is) le akarja képezni a személyiségét. A guruló játékraktárt pedig reméljük, gyerekek készítették titokban, amíg a szülők nem figyeltek – minden más ok komoly pszichés bajra enged következtetni.

Egy UFO bárhol leszállhat és persze a parkolni tilos tábla előtt is várakozhat…

Mindannyian hallottunk már csúnya válásokról. E kép tanulsága szerint van, hogy az asszony viszi az autó felét is – alighanem trélerrel.

Kicsit zavarban vagyunk, nehéz megítélni hogy ezek itt WC kefék, vagy inkább egy csöves autóval állunk szemben. Mindenesetre ezekkel a kerekekkel egy Ben Hur futam is simán abszolválható.

 

2021-12-29 Címkék: , ,
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.