• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Március elsejétől lépett érvénybe Siófok új parkolási rendje. A szezonban, május 15. és szeptember 15. között a turistáknak éjszaka is fizetniük kell a parkolásért.

2021 novemberében fogadta el a siófoki képviselő-testület a módosított parkolási rendeletet, amely 2022. március 1-jén lépett életbe. A város honlapján megjelent tájékoztató szerint Siófokon I. és II. díjövezeti kategóriákat jelöltek ki.

Figyelni kell a belvárosban, mert könnyen megbírságolhatnak

A városközpontban egész évben fizetni kell a parkolásért:

 • A nyári szezonban (május 15-szeptember 15.) a hét minden napján, éjjel-nappal egyaránt;
 • szezonon kívül munkanapokon 7-18 óra között kell fizetni a parkolásért.

A parkolási díj személygépkocsival az I. díjövezetben a nyári szezonban 480 Ft/óra, szezonon kívül 360 Ft/óra.

A II. díjövezetben szezonban 360 Ft/óra, szezonon kívül 200 Ft/óra.

Forrás: Siófok.hu

A Balaton parton kijelölt zónákban csak a nyári szezonban kell parkolási díjat fizetni, de akkor viszont hétfőtől vasárnapig, a nap minden órájában. Igen, éjszaka is.

Forrás: Siófok.hu

A rendelet szerint nem mentesülnek a parkolási díjfizetés alól a zöld rendszámú autók sem.

A helyi lakosok 50 százalékos kedvezményt kapnak a parkolási díjakból, ha regisztrálnak a Polgármesteri Hivatal Városőrségénél.

Nehéz követni a változásokat, ugye? És nem Siófok az egyetlen város, ahol változott a parkolási rend, ezért légy körültekintő, ne parkolj megszokásból!

Ha autódat a Skyguard védi, akkor nem kell nyomon követned a parkolási változásokat, hiszen ha autód díjfizetés köteles zónában áll, akkor az automata parkolás üzemmódban elindítjuk parkolásod– bírsággaranciával!

Ne kockáztass, bízd parkolási díjfizetésedet is a Skyguard-ra!

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.