• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

A Toyota bemutatta az új C-HR-t, amely nemcsak környezettudatos, de minden elemében merész is. 

@Toyota

A 2016-os Toyota C-HR nagy sikert aratott designjával, erre alapozva dobják most piacra az újgenerációs C-HR -t, amely olyan, mintha egy futurisztikus tanulmányautó gördült volna le a gyártósorról. A modellt Európában tervezték, fejlesztették és gyártják, kimondottan az európai vásárlók igényeikre hangolva.

@Toyota

A minden elemében új Toyota C-HR avantgárd formavilágával, valamint Toyota legújabb hajtásláncával és biztonsági technológiáival kombinálva újra a formatervezési kereteket feszegeti. Méretre picit rövidebb, mint elődje, de szélesebb, ami még sportosabb megjelenést ad neki. Külcsínben a legmodernebb Toyotákat idézi – gondoljunk csak a bZ4X-re; a kéttónusú fényezés új stílusban jelenik meg: a kontrasztos fekete szín a tetőn túl egészen a hátsó lökhárítóig és az autó hátsó részéig nyúlik. Az oldalfal geometrikus törésvonalai minden korábbinál határozottabban tagolják a felületeket, radikális formavilágot teremtve: ritkán jön szembe hibrid ilyen merész csomagolásban.

@Toyota

A modern belső kialakítás a funkcionalitást fejlett kényelemmel ötvözi. Az autó automatikusan üdvözli a felé közeledő vezetőt, életre kelnek a fényszórók és megvilágítást kap a hátsó típusjelzés, ezzel párhuzamban felveszi a személyre jellemző beállításokat az üléspozíció, a műszeregység, a HUD és az infotainment kijelző.

@Toyota

Az utastérben a korábbiaknál jobb minőségű anyagokkal és jelentősen modernizált technikával találkozhatunk. Fókuszba került a fenntarthatóság az újrahasznosított és vegán anyagok fokozott felhasználásával, valamint a tömegcsökkentés és az új gyártási eljárások révén elért széndioxid-kibocsátás csökkentéssel.

A CH-R megkapta a Toyota Smart Connect multimédiás csomagot, amely modellváltozattól függően 8” vagy 12,3” érintőképernyőt, hangvezérlést és vezeték nélküli okostelefon-csatlakozást biztosít az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével. A felhasználók a MyT okostelefon-alkalmazást is használhatják a jármű funkcióinak távvezérlésére, beleértve a légkondicionáló rendszer aktiválását az utazás megkezdése előtt az autó fűtése vagy hűtése érdekében.

Az autó navigációs rendszerének használata közben a rendszer felismeri a legjobb lehetőségeket az akkumulátor töltésére, és automatikusan beállítja a vezetési módot is az energiahatékonyság optimalizálása érdekében. Az új geofencing funkció bevezetésének köszönhetően a Toyota C-HR PHEV automatikusan elektromos üzemmódra vált, amikor az autó alacsony károsanyag-kibocsátású zónába lép be, optimalizálva az akkumulátorhasználatot a teljes út során.

@Toyota

Ez az első Toyota modell, amely rendelkezik hangulatvilágítással, 64 árnyalatból álló színválasztékot kínál, de képes a közvetlen és közvetett belső világításon keresztül tükrözni az utastér környezetét vagy az adott napszakot is.

@Toyota

Négy elektrifikált hajtáslánccal lesz elérhető: 1,8 és 2,0 literes hibrid (HEV) változatokban, valamint egy 2 literes plug-in hibrid (PHEV) és egy Hybrid 200 intelligens összkerékhajtással (AWD-i) is lesz a kínálatban.

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.