• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Érdemes megnézni ezt a szokatlan tanulmányautót, amely a Mercedes és a Moncler együttműködéséből született.

A londoni divathéten leplezett Project Mondo G névre keresztelt koncepció autó alapjait a márka ikonikus terepjárója, a G-osztály adta. A méregdrága pufidzsekijeiről ismert Moncler divatmárka és a Mercedes együttműködésében született modell így öltözött a divat és a funkcionalitás nevében pufidzsekibe.

A Moncler „The Art of Genius”, azaz a zsenialitás művészete nevű bemutatójának keretében prezentálra a Project Mondo G-t, és más, különböző alkotókkal, márkákkal való együttműködéseik eredményét is. A show elképesztő volt, és közönség sem mindennapi, hiszen például Alicia Keys, Pharrell Williams, Jay-Z és Lewis Hamilton is végig nézte a show-t.

A Mercedes nem először vesz részt divat által inspirált projektekben, emlékezzünk például a Louis Vuittonnal, pontosabban annak művészeti vezetőjével, Virgil Abloh-val közös alkotásukra, a Mercedes-Maybach S680V -re.

Na de lássuk az igazán hatalmasra sikeredett tanulmányautót!

A 4,6 méteres hossza mellé 3,4 méteres szélesség és a 2,8 méteres magasság társul. Elmondható, hogy a Project Mondo G-t kövéríti a ruhája, ugyanis a kerekek a karosszérián kívül találhatók és gumiabroncs helyett a pufidzsekikre emlékeztető óriás ballonokat húztak rájuk. Ugyanez történt a karosszériával is, hiszen a tetejét is ezzel a felfújt-steppelt anyaggal borították. Ha így még nem lenne egyértelmű, hogy pufidzsekit hord, került rá egy gigantikus cipzár is, amely egyébként a mindkét márkára jellemző rugalmasságot, sokoldalúságot hivatott szimbolizálni.

 

2023-02-25
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Mindenekelőtt szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket a türelemért és támogatásért, amelyet az elmúlt időszakban kaptunk.

  Az Önök együttműködése és megértése kiemelkedő fontosságú számunkra, melyből rengeteg energiát kaptunk, köszönjük.

  A napokban történt technikai kimaradást sajnáljuk, elkötelezettek vagyunk abban, hogy szolgáltatásainkat mihamarabb újra a megszokott színvonalon biztosítsuk.

  A köszönetünk mellett ígérjük, hogy továbbra is minden erőnkkel azon leszünk, hogy Önöket minél magasabb színvonalon szolgáljuk ki.

  Auto Securit Zrt.