• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

A Mercedes-Maybach luxusát is lehet tovább turbózni… Így született meg a felsőfok felsőfoka, az überluxus limitált kiadású divatorientált Maybach Haute Voiture.

© Mercedes-Maybach

A modell alapjául az S-osztály 2020 novemberében bemutatott exkluzív csúcsváltozata szolgált, amelyet különleges design megoldásokkal emeltek még magasabb szintre, kifejezetten gyűjtők számára, illetve „különleges alkalmakra”. A bemutató is a koncepciót tükrözte: Dubajban mutatták be egy helyi tervező, Atelier Zuhra exkluzív divatbemutatóján, amelyet csak VIP vendégek és a média kiválasztott képviselői látogathattak. Ha már a divatnál járunk, a Haute Voiture mellé készül egy egyedi poggyászkollekció is. A limitált kiadású, különböző stílusú és méretű táskák anyaghasználatában az autók belső terében használt anyagok köszönnek vissza.

© Mercedes-Maybach

A 150 példányban készülő Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture felül sötétkék, alul pedig rose gold fényezéssel bír, a felnik sötétkékben pompáznak.

© Mercedes-Maybach

© Mercedes-Maybach

A luxusfeeling és a fényűzés a Haute Voiture belsejében látványos igazán.

© Mercedes-Maybach

A modell külső színei köszönnek vissza a belső térben is: a mélykék az ajtók felső részén, a műszerfalon és a kormányon jelenik meg, míg a belső tér különböző részletei és díszítőcsíkjai rose gold színűek. A bőrborítás kristályfehér, néhol opálfehér. A részletek aprólékosan kidolgozottak, tökéletesen képviselve az Haute Couture vonalat.

© Mercedes-Maybach

A kárpitozott felületeket (ajtólapok, az üléshuzatok és a párnák) bouclé gyapjúfonalból szőtték, melynek árnyalatát széles kínálatból választhatja ki a vásárló. A tágas hátsó tér középkonzoljában rózsaarany színű pezsgőspoharak találhatók, az ajtókat Haute Voiture logók díszítik, a bőrkárpitokat kék színű kontrasztvarrással varrták. Muszáj említést tennünk a padlót borító szőnyegről is, amely mohair gyapjúból és vászonból készült.

© Mercedes-Maybach

© Mercedes-Maybach

© Mercedes-Maybach

A különleges sorozat minden példánya egy sorszámozott plakettet kap a középkonzolra, tanúsítva a limitált szériát.

© Mercedes-Maybach

Nyilván nem maradnak el az ajándékok sem…

Jár mellé egy kézzel készült ajándékdoboz, amely egy kicsinyített modellt, egy különleges kulcstartót és az adott példány sorszámát rejti. Emellett az ügyfelek kapnak egy Maybach és Haute Voiture logókkal ellátott autóponyvát is.

2022-12-16
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Mindenekelőtt szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket a türelemért és támogatásért, amelyet az elmúlt időszakban kaptunk.

  Az Önök együttműködése és megértése kiemelkedő fontosságú számunkra, melyből rengeteg energiát kaptunk, köszönjük.

  A napokban történt technikai kimaradást sajnáljuk, elkötelezettek vagyunk abban, hogy szolgáltatásainkat mihamarabb újra a megszokott színvonalon biztosítsuk.

  A köszönetünk mellett ígérjük, hogy továbbra is minden erőnkkel azon leszünk, hogy Önöket minél magasabb színvonalon szolgáljuk ki.

  Auto Securit Zrt.