• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Kedves Ügyfeleink!

Hamarosan megújul az OBU City BASE flottakezelő mobil alkalmazásunk és a weboldalunkon található flottakezelő felületünk!

Amennyiben több gépjármű felett diszponál, céges flottával rendelkezik, ha még nem tette, érdemes online és mobil flottarendszereinkkel egyszerűsíteni ügymenetét!

Új dizájnnal, könnyebb átláthatósággal, de ugyanúgy sokrétű funkciókkal várják majd felületeink ügyfeleinket. Partnereink számára járműveik állapotának könnyű áttekinthetősége mellett lehetőséget biztosít a felmerülő problémák gyors észlelésére, illetve a megoldásához szükséges információk lehető legszélesebb körének elérésére. Az ellenőrzést egy megújult interaktív felülettel tesszük kényelmessé és hatékonnyá, így átlátható formában tekinthető át bármely jelenlegi és/vagy múltbeli időpontban a földrajzi és műszaki körülmények alakulása. Kimutatásaink segítségével automatikusan megjelölhetők és visszakereshetők a figyelmet érdemlő események.

(ÚJ!) Nagyságrendekkel több adat

Az új alkalmazásaink több információt, részletesebb és hasznosabb adatokat jelenítenek meg a gépjárművekről, így Ügyfelünk helyből betekintést nyerhet egy adott jármű aktuális állapotába, helyzetébe.

(ÚJ!)  Felhasználóra szabott beállítások

Az új alkalmazásaink pontosan azokat az információkat jelenítik meg, amelyeket a felhasználó beállított. Az így személyre szabott megjelenítés letisztultabb, egyszerűbb és kezelhetőbb.

(ÚJ!) Térkép egy kattintásra

A gépjárművek térképnézete mostantól egy kattintással elérhető. Az átláthatóságot segíti, hogy igény esetén, a térképen csak a felhasználó által előzőleg kijelölt gépjárművek jelennek meg.

(ÚJ!) Felhasználóbarát arculatfrissítés

Alkalmazásaink arculatfrissítést is kaptak, ezen belül kontrasztosabb színmegjelenítést és új ikonokat is tartalmaznak.

Üdvözlettel:

Auto Securit Zrt.

2020-09-15
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok