• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Bemutatkozott a Bentley Flying Spur extra luxus kivitele, a Flying Spur Mulliner. Ez az első olyan Mulliner kivitel a brit márka termékkínálatában, mely hibrid hajtáslánccal is rendelhető.

© Bentley

A Bentley Flying Spur alaphelyzetben is elképesztő, de miután a Bentley által életre hívott Mulliner Design Team kezelésbe vette, egyenesen a  négyajtós luxusautók csúcsát képviselő autó vált belőle.

A Flying Spur Mulliner rendelhető lesz a Flying Spur mindhárom hajtásláncával – vagyis a V6-os plug-in hibriddel, a V8-as és W12-es erőforrással.

© Bentley

Az autó bővelkedik különlegesen és alaposan kidolgozott külső és belső részletekben. Ilyen például a kétárnyalatú, 22 colos felni – melynek közepén a Bentley logó mindig álló helyzetben van-, az üléseken is alkalmazott, dupla rombusz mintázatú hűtőmaszk, az elektromotor által kiemelt, megvilágított embléma az autó orrán, a csiszolt ezüst Mulliner óra a műszerfal közepén. Az utastér nyolcféle kivitelben, három különböző színben rendelhető, alapáras tétel a háromdimenziós hatású bőrborítás és az elektromosan mozgatható kisasztal.

© Bentley

 

© Bentley

 

© Bentley

A méreteit tekintve 5,32 m hosszú és 3,19 m tengelytávolságú Bentley Flying Spur Mulliner csúcsmodellje a 6 literes biturbó W12-es motorral szerelt változat: 635 lóerejének köszönhetően 3,8 másodperces alatt futja a 0-100-at és 333 km/h a végsebessége.

© Bentley

A 4 literes biturbó V8-as verzió 550 lóerős, 0-ról 100-ra 4,1 másodperc alatt gyorsul, végsebessége 318 km/h.

© Bentley

Most először rendelhető a Mulliner kivitel hibrid hajtáslánccal.  3 literes V6-os motort, 544 lóerős teljesítményt, 4,3 másodperces 0-100-as szintidőt, 285 km/h-s végsebességet mondhat magáénak ez a verzió.

A V8-as ára 220 100 fontról (aktuális árfolyamon számolva 91,2 millió forintról), a W12-es 230 400 fontról (95,5 millió forintról) indul, a plug-in hibrid kivitel árát pedig egyelőre nem tudni.

2021-08-22
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!