MagyarBrands díjasok lettünk!

A MagyarBrands program immáron kilencedik éve díjazta a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket, kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka és innovatív márka kategóriában.  A MagyarBrands Program célja ráirányítani a fogyasztók és a piac figyelmét a legsikeresebb magyar márkákra, a legnépszerűbb, vezető termékekre és szolgáltatásokra, valamint a legújabb, innovatív fejlesztésekre. Ezért teszi minden évben mérlegre a hazai brandek teljesítményét, és díjazza ezek közül a legeredményesebbeket. Az idén meghirdetett MagyarBrands Programban minden korábbinál élesebb volt a verseny, tavalyihoz képest 5–15%-kal kellett jobb teljesítményt felmutatniuk a nyertes márkáknak.

A MagyarBrands zsűrije mindegyik kategóriát először három kritérium alapján osztályozza, majd ezután kategóriánként különböző kiválasztási szempontokat vesznek figyelembe. A szakmai bizottság által értékelt három alapkategória a következő: az identitás, mely a márka kötődését jelenti az országhoz; a reputáció, amely a márka elismertségét figyeli a fogyasztók körében; a márkaépítés szempontja pedig a legjobb hazai márkaépítési gyakorlatokat vizsgálja.

A „Kiváló Üzleti Márka” kategória pontozása során a tradíciót és a megbízhatóságot is figyelembe veszik.

A „Kiváló Fogyasztói Márka” esetében a három kiválasztási szempont bővül még a tradíció, az ismertség és a kedveltség szempontjaival.

Büszkén jelentjük be, hogy a Skyguard Kiváló Üzleti Márka kategóriában és Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában is elnyerte a MagyarBrands elismerést.

MagyarBrands díj

A díjat a MagyarBrands képviseletében Kövesdi György adta át Rékasi Jozefinnek, a SkyGuard kereskedelmi igazgatójának.

MagyarBrands