• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Világkörüli útra készülsz? Hagyd a szállodákat, vegyél inkább 67 millióért lakókocsit! Bowluf Road Chief Endless Highways fullos darab, kétségtelenül prémiumkategóriás, tökéletes luxust kínál mind megjelenésben, mind kényelemben, a legmodernebb technológiával ötvözve.

Nemrég bemutatták az új, Wave Bespoke Edition névre hallgató tenger ihlette modellt. Kívülről nagyjából változatlan a 7,92 méteres lakókocsi: a kézzel csiszolt fémhéj repülőgép-minőségű alumíniumból készült, formája töltényre emlékeztet. A belső design viszont különleges, olyan, mintha egy yachtra érkeznénk. Matt, bio vegán anyagot választottak üléskárpitnak, mely puha velúr érzetet kelt. A kabintérben rengeteg minőségi fabútor és intarzia található, és még a hálórészleg is tengerészkék ágyneművel van felszerelve…

© Bowluf

© Bowluf

© Bowluf

A tengeri designon túl olyan egyedi meteorológiai műszereket is kapott a Wave Bespoke kivitel, amelyeket leginkább a tengeren lehetne kihasználni, de persze jól mutatnak egy lakókocsiban is. Még egy Bowlus logóval ellátott (hajó)naplóval is felszerelték a lakókocsik arisztokratáját. Mivel a vándor életre tervezték, kapott egy 2000 wattos invertert, 4 kWh-s lítium-ion akkumulátorpakkal és egy 80 amperes gyorstöltővel, no és opcionálisan vásárolható hozzá napelemes kiegészítő energiaellátás.

Az egész elektromos rendszert megfigyelheti a tulajdonos Bluetooth-kapcsolaton keresztül, hogy képben legyen az aktuális energiákkal… A Bowlus szerint a Wave-ből csak néhány darab készül, az ára pedig 225 000 dollárról indul.

© Bowluf

© Bowluf

© Bowluf

© Bowluf

 

2019-09-24
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!