• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

A Cadillac legújabb Escalade- je minden igényt kielégít, de vannak, akik a páncélvédelmet hiányolták róla. Szerencsére vannak olyan cégek, amelyek katonai szintű védelmet nyújtanak hétköznapi autók számára is, ezek közül az egyik legjobb a kanadai Inkas. Kezelésbe vették a 2021-es Escalade-t, így már megfelel a BR6-os védelmi szabványnak, ami azt jelenti, hogy akár egy rohampuskás tartós tüzet is átvészel.

A jármű teljes, mindent átfedő páncélrendszert kapott, amely biztosítja, hogy a golyók nem tudnak átjutni az olyan, biztonság szempontjából gyenge pontokon sem, mint például az ajtótömítések. Ballisztikus üvegablakokat, megerősített zsanérokat és hátul egy páncélozott válaszfalat kapott, de az akkumulátor és az elektronikus vezérlő modulok megerősített védelmére is ügyeltek. Sőt, egy hatalmas hátsó biztonsági fal is került az autóba, ami megvédi az utasokat a kocsi hátsó részét érő támadásoktól.

A motorháztető alatt a páncélozott Cadillac Escalade 6,2 literes V-8 motorral rendelkezik, 420 LE teljesítménnyel és 10 fokozatú automata sebességváltóval. Annak érdekében, hogy a kocsi megbirkózzon a páncélzat plusz súlyával, az Inkas Escalade megerősített felfüggesztéssel, valamint strapabíróbb ajtópántokkal bír.

Az autó megerősített fékekkel és kerekekkel van felszerelve, valamint a tűzgátló rendszerrel, a vészvilágítással, szirénával és a PA-rendszerrel.

Belül prémium minőségű bőrülések, 36 hangszórós hifi-rendszer és egy hatalmas 38 colos infotainment-képernyő is helyet kapott.

Az Inkas Escalade árát egyelőre nem tudni, csak azt, hogy a páncél nélküli változat alapára 77 000 dollár, vagyis 22 millió forint.

2021-06-11
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!