• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

A Cadillac legújabb Escalade- je minden igényt kielégít, de vannak, akik a páncélvédelmet hiányolták róla. Szerencsére vannak olyan cégek, amelyek katonai szintű védelmet nyújtanak hétköznapi autók számára is, ezek közül az egyik legjobb a kanadai Inkas. Kezelésbe vették a 2021-es Escalade-t, így már megfelel a BR6-os védelmi szabványnak, ami azt jelenti, hogy akár egy rohampuskás tartós tüzet is átvészel.

A jármű teljes, mindent átfedő páncélrendszert kapott, amely biztosítja, hogy a golyók nem tudnak átjutni az olyan, biztonság szempontjából gyenge pontokon sem, mint például az ajtótömítések. Ballisztikus üvegablakokat, megerősített zsanérokat és hátul egy páncélozott válaszfalat kapott, de az akkumulátor és az elektronikus vezérlő modulok megerősített védelmére is ügyeltek. Sőt, egy hatalmas hátsó biztonsági fal is került az autóba, ami megvédi az utasokat a kocsi hátsó részét érő támadásoktól.

A motorháztető alatt a páncélozott Cadillac Escalade 6,2 literes V-8 motorral rendelkezik, 420 LE teljesítménnyel és 10 fokozatú automata sebességváltóval. Annak érdekében, hogy a kocsi megbirkózzon a páncélzat plusz súlyával, az Inkas Escalade megerősített felfüggesztéssel, valamint strapabíróbb ajtópántokkal bír.

Az autó megerősített fékekkel és kerekekkel van felszerelve, valamint a tűzgátló rendszerrel, a vészvilágítással, szirénával és a PA-rendszerrel.

Belül prémium minőségű bőrülések, 36 hangszórós hifi-rendszer és egy hatalmas 38 colos infotainment-képernyő is helyet kapott.

Az Inkas Escalade árát egyelőre nem tudni, csak azt, hogy a páncél nélküli változat alapára 77 000 dollár, vagyis 22 millió forint.

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.