• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

A Hyundai-Kia konszern prémium kategóriás luxusautók gyártásával foglalkozó márkája, a Genesis megújítja a G90-es csúcsmodelljét. Az újdonság alapmodellje 5,28 méter hosszú és 3,18 méteres tengelytávolságú, míg a nyújtott változat 5,47 méteres hosszal és 3,37 méteres tengelytávval bír. Vagyis a hosszabb tengelytávú változat méretei nagyjából megegyeznek a Mercedes S-osztály Maybach csúcsmodelljének méreteivel.

© Genesis

A formavilág követi a koreai prémiummárka dizájnirányát, de tovább finomították valamennyi stíluselemét.

A tökéletes látvány érdekében arra törekedtek, hogy minél kevesebb vonal legyen az autó elején, ezért a motorháztető oldalt mélyre lenyúlik. A fényszórók már csak két csík LED-ből állnak és hátul a lökhárító egészén végigfutnak, elől pedig a fényszórók dupla sávja a kerékdobok mögötti dekorelemben folytatódik. A tompított fényt 200 apró fényforrás állítja elő. Hatalmas lett az ötszögletű hűtőrács, az ajtók kipattintós kilincsekkel nyílnak – összességében a G90 elegáns és dinamikus megjelenésű.  A vásárlók 12 karosszériaszín közül választhatnak, a szokásos fehér, fekete és szürke színek mellett többféle kék árnyalat, zöld, arany színben is rendelhető, sőt, kétszínű fényezést is kérhetnek majd a leendő tulajdonosok.

© Genesis

© Genesis

A külcsín után lássuk a belső teret, mely garantáltan senkinek sem okoz csalódást!

A G90 műszerfala nem kizárólag hatalmas a képernyőkre épít,  hiszen ötvözték a modern vívmányokat és az analóg élményt: az érintőképernyők mellett kapcsolókat is találunk. A két 12,3 colos képernyő közül az egyik a műszeregység, a másik a multimédiás rendszer, és a különálló klímakonzolra is került egy kisebb érintőképernyő.

© Genesis

© Genesis

Külön nyitható az első és a hátsó napfénytető, 23 hangszórós Bang & Olufsen hangrendszer lett beépítve és meg kell említenünk a fedélzeti parfümöt, no meg a személyre szabható hangulatvilágítást is. Félig önvezető rendszer, kamrával is együttműködő holttérfigyelő, háromkamrás légrugók, melyek rossz útminőséget érzékelve 2,5 centivel megemelik az autó hasmagasságát. Vagyis a G90 mindent tud, amit egy luxusautónak tudnia kell, beleértve az összes fontos vezetéstámogató és biztonsági asszisztenst is.

© Genesis

A bőrrel gazdagon borított utastér hátsó részében a lehető legnagyobb kényelemben lehet utazni, az első ülések hátsó részén motoros mozgatású 10,2 colos kijelzők, a középső pultban pedig egy 8 colos érintőképernyő kapott helyet.  A nyújtott karosszéria hátsó üléseit gombnyomásra ággyá lehet alakítani. A masszírozó funkció az ülések támlájában 10, lapjában 2 légpárna segítségével valósul meg, és a minden szempontból figyelmes autó a ki- és beszállás megkönnyítésére az ajtó felőli légpárnákat leengedi az elektronika megálláskor. Az utastér antibakteriális felületkezelést kap, a fedett tárolókban pedig UV-fényes fertőtlenítés van.

© Genesis

A Genesis G90 forgalmazás jövőre kezdődik meg, az árát egyelőre nem tudni, de vélhetően olcsóbb lesz, mint a Mercedes-Maybach S-osztály.

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.