• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

A macsó amerikai terepjáró már plugin hibrid változatban is kapható.

Fontos mérföldkő a márka történetében a Wrangler 4xe, hiszen a jövőben minden Jeep részben vagy teljesen villanyhajtású lesz. Ráadásul a 4xe a valaha létezett legnagyobb teljesítményű, legtakarékosabb, leginkább környezetbarát, legfejlettebb műszaki tartalmú Jeep Wrangler. A belső égésű motorral szerelt változatoknál fejlettebb 4xe Plug-in Hybrid a legjobb közúti és terepalkalmasságú Wrangler, amelyet Európában valaha kínált a Jeep.

© Jeep

A 0-100-as sprintet a 6,5 másodperc alatt letudó 2,3-2,4 tonnás terepjáró végsebessége kiviteltől függően 156-177 km/h.

© Jeep

© Jeep

A 4xe technológiának köszönhetően az új Wrangler Plug-in Hybrid tisztán elektromos üzemben is képes összkerékhajtással közlekedni. Megőrzi az alapmodell ‘Trail Rated’ műszaki felszereltségét, amely olyan technológiákat foglal magában, mint a kétféle, fejlett összkerékhajtási rendszer, a terep üzemmódválasztó rendszer, az új generációs Dana hidak, az elektromosan kapcsolható Tru-Lock első és hátsó differenciálzár, a Trac-Lok részlegesen önzáró differenciálmű, vagy az elektronikusan oldható elülső kanyarstabilizátor.

© Jeep

A plug-in hybrid Jeep Wrangler európai bevezetésekor három felszereltségi szinten (Sahara 4xe, Rubicon 4xe, valamint exkluzív „80th Anniversary” jubileumi kiadásként) rendelhető. Mindegyikben alapfelszereltség többek között a Uconnect infotainment rendszer navigációval, 8,4 colos érintőképernyővel, Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitással.

© Jeep

A  Jeep Wrangler 4xe itthoni alapára 22,9 millió forint (Sahara kivitel), a Rubicon változat 23,6 millió forinttól indul és a 80th Anniversary elnevezésű limitált széria árcéduláján pedig 23,8 millió forintos ár áll.

2021-06-06
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!