• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Lassan, de biztosan itt a jó idő, egyre többen kelnek útra lakóautókkal. A műfaj kedvelőinek mutatunk egy igazi ínyencséget: egy luxuskategóriás monstrumot Amerikából, amely sok szállodai szobát überel.

© EarthRoamer

A coloradói székhelyű specialista legfrissebb overland gépe, az EarthRoamer SX óriási kényelmet kínál, de nem áll meg itt a tudománya: a luxuskörülmények mellett fejlett összkerékhajtással és szuper terepképességekkel is bír.

© EarthRoamer

 A hat ember számára szállást biztosító jármű két üzemanyagtartályban 378 liter dízel fér el, körülbelül 1600 kilométert tud ezzel megtenni a terepviszonyoktól függően. Az LTi felfüggesztési rendszert úgy tervezték át, hogy a végsebesség 130 kilométer/órára nőjön. A tetőn lévő 1600 wattos napelemes rendszer egy 18 000 wattórás lítium-ion akkumulátorbankot tölt fel. Ha a nap ereje nem elég erős, az utazók csatlakozhatnak a 30 amperes pótakksihoz, vagy hagyhatják, hogy a motor töltse az akkumulátorbankot.

A több, mint 10 tonnás monstrum 10,36 méter hosszú, 2,43 méter széles és 30,5 centiméteres hasmagasságú.

A nappali:

 A fő kabin, vagyis az étkezősarok napközben 6 felnőtt számára biztosít kényelmes ülőhelyet, ami éjszakára egy óriási franciaággyá, vagy akár egy négyszemélyes emeletes ággyá alakítható. Gondosan megtervezett berendezése bőséges tárhelyet biztosít minden felszerelésnek és kelléknek.

© EarthRoamer

A hálószoba

Igen, jelen esetben túlzás nélkül használhatjuk ezt a szót, hiszen egy óriás méretű memóriahabos ágyat találunk az emeletes részen, ahová korántsem egy kicsúsztatható létrán kell felmászni:

© EarthRoamer

Fürdőszoba

Az EarthRoamer SX fürdőszobája rendkívül helytakarékos, ugyanakkor funkcionális.  454 literes friss víz-, 208 literes szürkevíz-, illetve 38 literes szennyvíz-tartállyal rendelkezik.

© EarthRoamer

Konyha

Kényelmes és jól felszerelt konyhával, gránit munkalap bír, alapfelszereltség a hűtő/fagyasztó, az indukciós főzőlap és a konvekciós mikrohullámú sütő, míg a mosó-/szárítógép, vagy borhűtő kiegészítőként rendelhető.

© EarthRoamer

Most kapaszkodj, a hátsó udvar következik!

Legalábbis ezzel a névvel illeti az EarthRoamer az SX szabadtéri tartozékait. Tartozik ehhez többek között kültéri konyhai csomag, elektromos napellenző és a lakóautó körüli LED-es világítás.

© EarthRoamer

Nos, a fentiek alapján már sejtheted, hogy a különleges jármű ára korántsem hétköznapi: 995 ezer dollár az indulóár, a jól felszerelt példányok pedig nem kevesebb, mint 1,1 millió dollárba kerülnek.

Ha Te is büszke lakóautó tulajdonos vagy és szeretnéd igazán biztonságban tudni lakóautódat, akkor válaszd a Skyguard védelmi rendszerét, amely a nap 24 órájában  vigyáz autódra  járművedre– márkától és kategóriától függetlenül.

2023-03-17
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Mindenekelőtt szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket a türelemért és támogatásért, amelyet az elmúlt időszakban kaptunk.

  Az Önök együttműködése és megértése kiemelkedő fontosságú számunkra, melyből rengeteg energiát kaptunk, köszönjük.

  A napokban történt technikai kimaradást sajnáljuk, elkötelezettek vagyunk abban, hogy szolgáltatásainkat mihamarabb újra a megszokott színvonalon biztosítsuk.

  A köszönetünk mellett ígérjük, hogy továbbra is minden erőnkkel azon leszünk, hogy Önöket minél magasabb színvonalon szolgáljuk ki.

  Auto Securit Zrt.