• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Ilyenkor nyáron, a szabadság, a meleg, a nyaralás lazaságának hatására jóval kevésbé figyelnek értékeikre az autósok, a tolvajok pedig maximálisan kihasználják ezt.

Autófeltörés

Ez aztán tényleg pillanatok műve. Simán kirámolják a kocsidat, mondjuk amíg beszaladsz a patikába egy szúnyogriasztóért. A tolvajok egy másodperc alatt betörik az autó ablakát, majd villámgyorsan távozznak a megszerzett értékekkel.

Épp ezért érdemes megfogadni a rendőrség tanácsait:
Ne hagyjunk a kocsi utasterében táskát, csomagot, mobiltelefont, GPS-t, sőt tartókonzolt sem!  Sehol, még a kesztyűtartóban se maradjanak műszaki cikkek, személyes iratok, pénz, bankkártya, a gépjármű okmányai. Érdemes arra is figyelni, hogy üres táska, edzőcucc, ruhanemű se heverjen szemmel látható helyen, egyrészt, mert a legkisebb értékek miatt is képesek betörni az ablakot vagy feltörni a zárat, másrészt honnan tudnák, hogy a táska izzadt pólókkal van tele és nem húszezresekkel? Egy autófeltörés akkor is drága mulatság, ha tényleg egy üres táskát visznek el, hiszen a betört ablak vagy feltört zár javítása nem olcsó.

BMW vagy Lada? Egykutya, mindegyiket lopják!

Fura, de a luxusautók és a régi KGST-s járgányok egyaránt veszélyben vannak, ezek a legnépszerűbbek az autótolvajok körében, de a Fordok, Volkswagenek és Opelek sincsenek biztonságban, a Suzukiról nem is beszélve.  Motorkerékpárok tekintetében a legnagyobb számban a Yamahákat, a Simsonokat és a Hondákat nyúlják le legtöbbször a bűnözők.

A rendőrök azt javasolják, hogy a sofőrök vegyék igénybe az őrzött parkolókat és lehetőség szerint az autósok használják a forgalmas, jól kivilágított parkolóhelyeket.

Ha nem akarsz az autód biztonsága miatt aggódni, akkor a legjobb megoldás, ha a Skyguard rendszerére bízod autódat!

Az autó az életünk nélkülözhetetlen része. Megérdemli azt az egyedi gondoskodást, melyet a Skyguard műholdas járművédelem biztosít számára. Biztonságos és kényelmes megoldást kínálunk: automata sofőrazonosítás, határátlépés figyelés, GPRS és GPS zavarás elleni védelem, automata parkolás, e-matrica manager, szerviz bejelentkezés – szolgáltatásunk méltán népszerű és elismert.

A nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére állunk: amint illetéktelen riasztást észlelünk, azonnal a tettek mezejére lépünk. Értesítjük a tulajdonost, ha szükséges, távolról leállítjuk az autót és további intézkedéseket kezdeményezünk.

2019-06-25
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfelünk!
  Felhívjuk a figyelmét, hogy a teljes szolgáltatás elérés érdekében a Skyguard NG online felületünkhöz kapcsolódó OBU City Base mobil alkalmazását mielőbb frissítse!

  Az elérhető új verziók:
  Androidos alkalmazás: v2.1.3
  A frissítést itt éri el: link

  iOS alkalmazás: v2.1.3
  A frissítést itt éri el: link

  Együttműködését megköszönve,
  Auto Securit Zrt.

  ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.