• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Ilyenkor nyáron, a szabadság, a meleg, a nyaralás lazaságának hatására jóval kevésbé figyelnek értékeikre az autósok, a tolvajok pedig maximálisan kihasználják ezt.

Autófeltörés

Ez aztán tényleg pillanatok műve. Simán kirámolják a kocsidat, mondjuk amíg beszaladsz a patikába egy szúnyogriasztóért. A tolvajok egy másodperc alatt betörik az autó ablakát, majd villámgyorsan távozznak a megszerzett értékekkel.

Épp ezért érdemes megfogadni a rendőrség tanácsait:
Ne hagyjunk a kocsi utasterében táskát, csomagot, mobiltelefont, GPS-t, sőt tartókonzolt sem!  Sehol, még a kesztyűtartóban se maradjanak műszaki cikkek, személyes iratok, pénz, bankkártya, a gépjármű okmányai. Érdemes arra is figyelni, hogy üres táska, edzőcucc, ruhanemű se heverjen szemmel látható helyen, egyrészt, mert a legkisebb értékek miatt is képesek betörni az ablakot vagy feltörni a zárat, másrészt honnan tudnák, hogy a táska izzadt pólókkal van tele és nem húszezresekkel? Egy autófeltörés akkor is drága mulatság, ha tényleg egy üres táskát visznek el, hiszen a betört ablak vagy feltört zár javítása nem olcsó.

BMW vagy Lada? Egykutya, mindegyiket lopják!

Fura, de a luxusautók és a régi KGST-s járgányok egyaránt veszélyben vannak, ezek a legnépszerűbbek az autótolvajok körében, de a Fordok, Volkswagenek és Opelek sincsenek biztonságban, a Suzukiról nem is beszélve.  Motorkerékpárok tekintetében a legnagyobb számban a Yamahákat, a Simsonokat és a Hondákat nyúlják le legtöbbször a bűnözők.

A rendőrök azt javasolják, hogy a sofőrök vegyék igénybe az őrzött parkolókat és lehetőség szerint az autósok használják a forgalmas, jól kivilágított parkolóhelyeket.

Ha nem akarsz az autód biztonsága miatt aggódni, akkor a legjobb megoldás, ha a Skyguard rendszerére bízod autódat!

Az autó az életünk nélkülözhetetlen része. Megérdemli azt az egyedi gondoskodást, melyet a Skyguard műholdas járművédelem biztosít számára. Biztonságos és kényelmes megoldást kínálunk: automata sofőrazonosítás, határátlépés figyelés, GPRS és GPS zavarás elleni védelem, automata parkolás, e-matrica manager, szerviz bejelentkezés – szolgáltatásunk méltán népszerű és elismert.

A nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére állunk: amint illetéktelen riasztást észlelünk, azonnal a tettek mezejére lépünk. Értesítjük a tulajdonost, ha szükséges, távolról leállítjuk az autót és további intézkedéseket kezdeményezünk.

2019-06-25
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!