• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Az új Audi Q9 SUV modellel kapcsolatban már egy ideje olvasni híreket, sőt a tavalyi év végére vártuk az érkezését – azonban a Q9 háza táján csend honolt.  Egészen mostanáig.

A négykarikás német gyártó szinte az összes szegmenst lefedi a prémiumjárművek piacán és állítólag hamarosan új modellekkel tovább bővül a kínálat, köztük a  Q7 nagy testvérével, a Q9-cel.

A felsőkategóriás divatterepjáróját, a Q7-est 2005-ben mutatta be az Audi, és 2015-ben megérkezett a modell rácfelvarráson átesett generációja is. Nem hivatalos előzetes információk szerint várhatóan 2022-ben valóban debütál az Audi Q9 is! A Motor.es weboldal szerint az Audi új városi terepjárója a Q7-hez hasonlít (mondjuk ez nem nagy meglepetés), annak technikájára épül, de a méretei óriásiak, még a Bentley Bentaygánál is nagyobb lesz. Két és három üléssoros kialakítás között választhatnak majd a vásárlók, a három soros verzió hét személy számára biztosít kényelmes utazást, míg a luxusváltozat mindössze négyüléses lesz. A megfelelő teljesítményt a pletykák szerint az Audi jól ismert 600 lóerős, 4 literes, biturbós V8-asa biztosítja majd és nagyon valószínű, hogy plug-in hibrid kivitel is készül belőle.

Audi Q7 – © Audi

Állítólag elindul a sorozatgyártás 2022-ben, ami szokatlanul rövid időnek tűnik annak tükrében, hogy még semmit sem tudni biztosra az új modellről. Mindenesetre várhatóan hamarosan kémfotókon láthatunk majd néhány álcafóliás Q9-es tesztautót.

2021-01-29
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!