• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Hamarosan bemutatják a No Time To Die (Nincs idő meghalni) c. James Bond-filmet, amelyben talán utoljára látjuk Daniel Craig-et James Bond szerepében.

Ahogyan az egy James Bond filmtől elvárható, menő autókban nem lesz hiány: az előzetesben feltűnik a legendás Aston Martin DB5 (fullos James Bond-felszerelésben, gépágyúval és golyóálló kasztnival), az Aston Martin Valhalla, egy V8 Vantage, egy DBS Superleggera, egy Maserati Quattroporte IV és néhány Land Rover Defender.

A világ legnépszerűbb kéme az évek során sokféle autót vezetett, de mindig is az Aston Martin sportkocsik voltak a kedvencei. Az azonban vitathatatlan, hogy a Land Rover terepjárói is számos részben feltűntek. Ezt a szereplést használja most ki az angol gyártó: az új 007-es film tiszteletére piacra dob egy limitált, 300 példányban gyártott járgányt, a Land Rover Defender V8 Bond Edition-t.

© Land Rover

© Land Rover

© Land Rover

A Bond Edition az új filmben szereplő járgányhoz igazodva fekete fényezést kap, sőt lényegében minden elemében fekete. Fekete színben pompáznak a 22 colos könnyűfém keréktárcsák is, melyek egyébként xenonkék féknyereggel és 007 logóval vannak felszerelve. A Defender 007 felirat több helyen visszaköszön az autón, amely emellé az érintőképernyő indítására külön animációt kap, no és a lézergravírozott számozást se felejtsük el megemlíteni.

© Land Rover

© Land Rover

© Land Rover

© Land Rover

A motortérben az ötliteres V8-as változatlan állapotban található, amely 525 lóerőt ad le 625 Nm nyomatékkal, amivel a 90-es 4,9 mp alatt van százon és 240 km/h a végsebessége.

 

2021-09-03
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!