• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Erre a járgányra James Bond sem mondana nemet!

Az Aston Martin versenyhagyományainak állít emléket a Speedster, amely a Genfi Autószalonon mutatkozott volna be. Az Aston Martin Vantage alapú legújabb, limitált szériás sportautójából mindössze 88 darab készül.

Speedster

© Aston Martin

A kocsit az Aston Martin Le Mans-i győzelme ihlette 1959-ből, amelyben a sofőr az a Carol Shelby volt, aki a Fordok legkomolyabb tuningcégét alapította meg később.

Az Aston Martin volt autóinak szépsége vitathatatlan és az új V12 Speedster sem lóg ki a sorból. A különleges modellt a Q by Aston Martin álmodta meg, a cég azon részlege, mely az egyedi vásárlói igényeket szolgálja ki.

Speedster

© Aston Martin

A kocsi alapja a jelenlegi Aston Martin Vantage alumíniumváza, ugyanakkor több alkatrészt is a DBS Superleggerától kölcsönöztek. A kasztni egyedi és nem csak a formája különleges, de lényegében teljesen karbonszálas anyagból is készült. Az első lökhárító az Aston Martinra jellemző, hűtőrácsa nagyobb lett, két oldalon kiegészítetve további légbeömlőkkel. A 21 colos, központi csavaros felnik igen jól mutatnak és hátul található a legnagyobb újdonság, a forma által megkövetelt dupla buborékszerű támasz, melyek üvegborítást kaptak és az alacsony, lapos csomagtartó-fedélben végződnek. Változott a diffúzor is, a közepén kapott helyet a kimondottan ehhez a modellhez készített rozsdamentes acél kipufogórendszer két kivezetése.

Speedster

© Aston Martin

A Vantage V8-asa helyett 5,2 literes duplaturbós V12-es hajtja az autót, amely így 700 lóerős és 3,5 másodperc alatt van vele 100 km/h-s tempón a Speedster. A márka Boeinggal való együttműködésének hála új, szürke árnyalatra fényezték a szupergyors sportautót.

A kabintérben olyan modern technológiákat próbáltak ki a gyártás során, mint a 3D-s nyomtatás, amellyel a gumielemek készültek. Bent is bővelkedünk érdekességekben: a kesztyűtartó helyén például egy kivehető, egyedi bőrtáskát találunk. A V12 Speedster mind a 88 darabját kézzel készítik majd, az ára pedig 950 ezer dollár, azaz körülbelül 300 millió forint lesz.

Speedster

© Aston Martin

Speedster

© Aston Martin

2020-03-15
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!