• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Nem az átlagember számára készült az új Audi A8 L Security, mely páncélozott kivitelével a lehető legjobb védelmet nyújtja, kék villogóval ellátva.

 

@Audi

Gyári autó sosem volt még olyan biztonságos, mint amilyen az Audi A8 legújabb, Security változata. Elnöki autóhoz méltó módon kizárólag hosszított, L variánssal kapható a páncélozott verzió. Nem a pehelysúlyú kategóriában versenyez – ez nem is várható el tőle- 3 875 kilogrammot nyom a golyóálló páncélozás miatt.

@Audi

Ellenáll a gépfegyver-támadásnak, sőt a kézigránátoknak is (VR9-es ballisztikus védelmi szinttel rendelkezik, az üvegek pedig már a VR10-es szintű ellenálló képességgel bírnak), abroncsai kilövésük után 80 km/órás tempóig használhatók. Tűzoltó berendezése a kerekekre, az üzemanyagtankra, a motortérbe és az autó alá is képes vizet juttatni. Ha az ajtókat valamiért nem lehet kinyitni normál módon, akkor a zsanérokon elhelyezett pirotechnikai eszközök aktiválásával megoldható a nyitás. Az ablakok nem leengedhetőek, a külvilággal hangszórón keresztül lehet kommunikálni. Az autó vizsgálja a külső levegő minőségét, vegyi támadás esetén lezár a szellőzőrendszer és saját levegőrendszerével egy ideig friss levegőhöz jutnak a bent ülők.

@Audi

A közel négy tonnás tömeg mozgatását a csúcsmotorra bízták, hogy menekülőautóként is helyt tudjon állni. Az S8-ból ismerős négyliteres biturbó V8-as TFSI erőforrás 571 lóerő leadására képes, amivel 6,3 másodperc alatt gyorsul százra, az elektronikusan korlátozott végsebesség 210 km/h. Az alapot adó A8 L-re még 400 munkaórát kell rászánni, hogy megszülessen a Security változat, ami egyes források szerint körülbelül 245 millió forintba kerül.

@Audi

2020-05-30
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!