• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Áprilistól kapható a Subaru Outback hatodik generációja, átdolgozott hajtásláncokkal és jóval biztonságosabb kivitelben.

© Subaru

Az Outback a Subaru zászlóshajója, 1994-es piacra lépése óta több mint 303 000 példány talált belőle gazdára Európában. A típus aktuális generációja már 2019-ben bemutatkozott az Egyesült Államokban, most pedig megérkezett Európába is. Az amerikai piacon kapható 260 lóerős 2,4 literes turbómotorral ellátott Outback hatodik generációja – a szigorúbb széndioxid kibocsátási normák miatt- 2,5 literes szívó benzines egységgel érkezik a kontinensre, amely 169 lóerős teljesítményt, illetve 252 Nm-es nyomatékot ad le.

© Subaru

A hossza 4,87 méter, szélessége 1,87 méter, tengelytávolsága 2,74 méter, magassága pedig 1,67 méter. A hasmagassága 213 mm, a legnagyobb vontatható tömeg 2 tonna.  Az Outback tágasabb, mint az elődje és a csomagtartója 522 literesre bővült.

A gyártó közleménye szerint ez az eddigi legbiztonságosabb Outback modell, mindenre kiterjedő biztonsági védelmet nyújt utasai számára. Bőséges az alapfelszereltsége, összesen 11 aktív vezetőtámogató funkciót kínál. Ezek közé tartozik a Driver Monitoring System vagyis az arcfelismerő rendszer figyelmezteti a járművezetőt, ha figyelemelterelődés vagy fáradság jeleit érzékeli rajta. Standard biztonsági funkciója segíti a sofőrt abban, hogy elkerülje az ütközést tolatáskor, de többek között a hátsó ülés foglaltságára figyelmeztető rendszer és a tolatókamera mosó is megtalálható benne.

© Subaru

A Subaru Outback természetesen állandó összkerékhajtással és fokozatmentes automata sebességváltóval bír. Továbbra is rendelkezésre áll (méghozzá szériafelszerelésként) a gázreakciókat szabályozó SI-Drive üzemmódváltó rendszer, ugyanakkor újdonság az X-Mode, amely a korábbinál is jobb terepalkalmasságot kínál a nehezebb terepviszonyok között.

© Subaru

© Subaru

A függőlegesen beépített Full HD központi érintőképernyő 11,6 colos képátlójú, a legnagyobb, legfejlettebb információs és szórakoztató képernyő, amely valaha a Subaruban bemutatkozott.

A 4-es verziójú EyeSight rendszerrel felszerelt Outback 15 690 000 forintról indul Magyarországon. Az újdonság a tervek szerint lágy hibrid e-Boxerrel is elérhető lesz majd.

 

2021-04-09
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!