• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

A két új modell az 1949-es 6C 2500 SS Villa d’Este szellemiségében készült.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este a világ egyik legnívósabb oldtimer autós rendezvénye, mely már csaknem 100 éves hagyományokkal rendelkezik. Nem kirívó eset, hogy e rendezvényen megjelennek új koncepcióautók és limitált szériás modellek is. Az Alfa Romeo az idei rendezvényen mutatta be a Giulia és a Stelvio modellekből készül a 6C Villa d’Este nevű limitált szériát.

© Alfa Romeo

A limintált példányszámú új modellek elnevezése és Etna-vörös fényezése az Alfa Romeo 6C 2500 SS Villa d’Este-nek állít emléket. Ez a típus volt, mely amellett, hogy megalapozta az Alfa Romeo márka sportos arculatát, elnyerte a közönségdíjat is az 1949-es Villa d’Este-n.

© Alfa Romeo

Mutatjuk, mit lehet tudni a két új modellről:

A Ti felszereltségi szintre épül a szedán és a szabadidő-autó is, mindkettőre három rétegben viszik fel a jellegzetes vörös fényezést.  A Giulia 19, a Stelvio 21 colos ezüst könnyűfém keréktárcsákat kap és krómdíszek kerülnek az ablakok köré.  Az utasteret is kifinomult elegancia jellemzi, a bézs bőrkárpit jól mutat a vörössel kontrasztban és persze limitált szériájú modellként nem maradhatott le a hímzett logó sem az ülésekről.

© Alfa Romeo

A Giulia 6C Villa d’Este hátsókerék-hajtású, és 190 lóerős dízel- vagy 200 lóerős benzinmotorral rendelhető. Az összkerékhajtású Stelvio 6C Villa d’Estét 210 lóerős dízel-, illetve 280 lóerős benzines egységgel küldik majd fogalomba.

© Alfa Romeo

© Alfa Romeo

© Alfa Romeo

© Alfa Romeo

Azt már lehet tudni, hogy a Stelvio 6C Villa d’Este 85 példányban készül  és  Olaszországban 73 100 eurós áron (jelenlegi árfolyamon 26 millió forint) lesz kapható. A Giulia verzió ára egyelőre nem ismert.

 

2021-10-01
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!