• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Egy applikáció, amelyre mindenkinek szüksége lehet! Ingyenes és díjmentes használható, valóban életmentő funkciókkal bír.

Az Országos Mentőszolgálat, a cseh Medical Information Technologies, valamint a Vodafone Magyarország Alapítvány egy életmentő alkalmazást honosít meg hazánkban. Az applikáció külföldön már használatban van. Magyarországon az ÉletMentő nevet kapta (méltán), és már bárki ingyenesen telepítheti a telefonjára.

Letöltése:

Androidos eszközökön a Play áruházból, iOS-es készülékeken az App Store-ból letölthető. Csak pár másodpercet vesz igénybe a letöltés, hiszen az alkalmazás 33-35 MB méretű.

 

 

Használata:

A sikeres telepítés után először regisztrálnunk kell a telefonszámunkat. A XXI. századi gyanakvók is nyugodt lélekkel regisztráljanak, ugyanis a szám megadása nem marketingcélú sms-ek fogadásához szükséges, hanem a mentők hívásához, illetve a vészhelyzeti üzenetek küldéséhez.

Ezt követően érdemes időt szánnunk a személyes felhasználói profil kitöltésére. A szükséges adatok:  születési év, TAJ-szám, állandó lakcím. Azt is rögzíthetjük a profilunkban, hogy milyen állandó betegségekkel küzdünk, szedünk-e valamilyen gyógyszert, van-e allergiánk és hogy milyen idegen nyelveken beszélünk. Az app fejlesztői a kismamákra is gondoltak, ők rögzíthetik profiljukban a várandóságukkal kapcsolatos adatokat is.

 

Az alkalmazás könnyen kezelhető, azok is jól boldogulnak vele, akik nem kütyümániások.

Segítséget ad az elsősegélynyújtással kapcsolatos helyzetekben is, többek közt azt is megtudhatjuk általa, hogy mit tegyünk félrenyelés, mérgezés, áramütés, vagy épp kihűlés esetén.

 

 

Akkor is segít, ha bajban vagyunk, vagy bárki a környezetünkben: A POI-adatbázis megmutatja,  hol találjuk a legközelebbi defibrillátort, kórházat  vagy gyógyszertárt.

Amikor sürgős segítségre van szükségünk életmentő helyzetben, elegendő a “MENTŐK” gombot megnyomni. A véletlen riasztások elkerülése érdekében a virtuális gombot 3 másodpercig kell nyomva tartani. Ezután azonnal hívást indít a mentők felé. A profilban megadott információk alapján a diszpécser látja az egészségügyi paramétereinket és a pontos tartózkodási helyünket. A hívás természetesen ingyenes. Ha esetleg olyan helyen kerülnénk bajba, ahol nincs mobilnet, az alkalmazás SMS-ben továbbítja adatainkat a központ felé.

Azokra is gondoltak a fejlesztők, akik bármilyen ok miatt nem tudnak beszélni: ők vészhelyzet esetén a kijelzőn megjelenő jól látható ikonok megnyomásával tudnak specifikus vészjelző üzeneteket küldeni a központnak.

Az ÉletMentő alkalmazás Magyarországon kívül Ausztriában, Csehországban és Szlovákiában használható.

2020-02-02
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!