• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

A 2023-as tavaszi-nyári női kreációkat felvonultató Párizsi Divathéten mutatta be saját alkotását a DS Automobiles. Az új DS 3 “Díva vörös” színben került reflektorfénybe, a márka nagykövetével, Andrea Brotschi-val fotózták a francia főváros utcáin.

A 2018 óta DS 3 Crossback néven forgalmazott prémium crossover ráncfelvarrott változata, a DS 3 dinamikusabb kialakítású orr-részt és új technológiákat kapott.

A vizuális változtatások egyike az újratervezett, megnövelt hűtőrács, amelyet a változattól függően fényes fekete vagy krómozott gyémánt mintázat tesz különlegessé. Az újítás nemcsak design elem, hanem a jármű aerodinamikájára is pozitív hatással van.

A többi DS modellhez hasonló lett a D3 a nappali menetfényének függőleges fénycsíkja. A különböző kivitelekben és színekben elérhető keréktárcsák új kialakítása is a nagyobb hatékonyságot szolgálja.

A DS 3 új infotainment rendszert kapott, ami egy újratervezett, fényes fekete kerettel ellátott 10,3”-os nagy méretű, nagy felbontású középső képernyőn érhető el. A teljesen személyre szabható beltér alapsémája változatlan.

A DS 3 többféle hajtáslánccal lesz elérhető, DS 3 E-TENSE néven tisztán elektromosként is hozzá lehet jutni. Ezen kívül a motorkínálatban 2 benzines (100 vagy 130 LE) 1 dízel (130 LE) szerepel, az alap kivételével szériatartozék a 8 fokozatú automatikus váltó.

Az új DS 3-at a Párizs mellett, Poissy-ban fogják gyártani, a magyarországi ár lista még nem elérhető. Az ígéretek szerint az első példányokat 2023 januárjában adják majd át tulajdonosaiknak.

2022-09-30
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Mindenekelőtt szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket a türelemért és támogatásért, amelyet az elmúlt időszakban kaptunk.

  Az Önök együttműködése és megértése kiemelkedő fontosságú számunkra, melyből rengeteg energiát kaptunk, köszönjük.

  A napokban történt technikai kimaradást sajnáljuk, elkötelezettek vagyunk abban, hogy szolgáltatásainkat mihamarabb újra a megszokott színvonalon biztosítsuk.

  A köszönetünk mellett ígérjük, hogy továbbra is minden erőnkkel azon leszünk, hogy Önöket minél magasabb színvonalon szolgáljuk ki.

  Auto Securit Zrt.