• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Ünneplőbe öltöznek a szívek, a lakások – és van, ahol az autók is. Ezzel a kis ünnepi válogatással kívánunk Nektek nagyon boldog karácsonyt!

 

Karácsony Nissan módra: ezt a Leaf-et több ezer LED-del, csillogó dísszel, no meg egy rénszarvassal öltöztették ünnepi gúnyába.

 

A Smart egy jól öltöztethető kisautó:

Forrás: Pinterest

 

Nem a karácsonyi nagybevásárlást intézik, „csak” egy jól sikerült üzlet display egyenesen Londonból:

Forrás: https://anoushkaprobyn.com/

 

Sehol sincs leírva, hogy a karácsonynak nélkülöznie kell a humort… Mindenesetre a Tim Allen féle Télapu filmből kiindulva tuti a gázoló lesz az új Mikulás!

 

 A John Deere rajongói is folytattak kreatív tevékenységeket:

 

Oh, és ha azt gondolnád, hogy némi forralt bor ösztönzésére egy ilyen díszítő projekt pár óra alatt elkészül, akkor nagyon tévedsz! A reklámfilmből ismert Coca-Cola karácsonyi kamion megihletett egy férfit, aki úgy döntött, hogy hasonlóképpen díszíti fel 1964-es Morris Minorát: a 10 000 ledfény felhelyezése két hetet vett igénybe. Az autó tetejére egy igazi fenyő is került, a volánnál pedig egy mű Mikulás ül (fordítva mondjuk még nagyobb durranás lenne):

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk!

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.