• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Míg minden autógyár tisztán elektromos sportautókon dolgozik, addig az Aston Martin  a V8-as Valhalla-t fejleszti, igaz plug-in hibrid verzióban.

A márka szuperautóját, a Valhalla-t már két éve bemutatták és most végre itt a végleges, sorozatgyártásba kerülő változat is:

A Valhalla dizájnban és teljesítményben egyaránt lenyűgöző. A középmotoros sportautó szénszálas anyagok felhasználásával készült,  a száraz súlya csupán 1550 kg. Három motorral büszkélkedhet, a hajtáslánc középpontjában egy Mercedes-AMG eredetű, 4,0 literes, dupla turbós V8-as motor áll 750 lóerővel. Az első és hátsó tengelyen egy-egy villanymotor teljesít szolgálatot, melyek összesen 204 lóerőt képesek hozzáadni a teljesítményhez, így összesen 950 lóerős teljesítményt biztosítanak.  A motorok külön-külön és együtt is képesek hajtani a Valhallát.

 

A Valhalla a leggyorsabb szuperautók közé tartozik, 2,5 másodperc alatt gyorsul százra és a végsebessége 330 km/óra. Tisztán elektromosan haladásra is képes, ilyen esetben 130 km/óra a végsebessége és 15 km-t bír megtenni. Mielőtt megvetően felhördülnénk, lássuk be, ez az autó nem kimondottan erre készült…

A márkához hűen nem hiányozhat belőle a luxus sem.  Az utastérről nem közölt fotókat a gyártó, de annyit már tudni lehet, hogy tágasabb és használhatóbb lesz az Aston Martin Valkyrie kabinjánál.  A fix ülésekhez állítható kormányoszlop dukál, a multimédiája Apple CarPlay és Android Auto képes és a beltér nyilván a legjobb minőségű anyagokból készül.

Az Aston Martin többi modelljéhez hasonlóan a Valhalla sem maradhat ki a legújabb James Bond-filmből, megcsodálhatjuk majd az októberben bemutatásra kerülő „Nincs idő meghalni” című filmben.

 

2021-07-25
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Örömünkre szolgál, hogy a Skyguard által biztosított, kedvezményekkel járó üzemanyagkártyát Ügyfeleink többsége rendszeresen használja. A szolgáltatóval kötött újabb megállapodásunk eredményeként, tovább bővíthetjük a kártya által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, melyek az alábbiak:

  – PLUSZ 1 DB OPEN TÁRSKÁRTYA

  – 24 ÓRÁS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS
  A Szolgáltatás igénybevételének 3 fő kategóriája:
  ÖNHIBA: például lemerült akkumulátor, elveszett indítókulcs
  MŰSZAKI hiba: elektromos vagy mechanikai meghibásodás
  KÖZLEKEDÉSI BALESET

  >> További részleteket kérek <<

  Amennyiben továbbra is a kényelmet és a minőséget választja,
  igényelje üzemanyagkártyánkat vagy társkártyánkat
  mobil alkalmazása segítségével: Üzemanyagkártyák menüpont,
  vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Auto Securit Zrt.                           VISSZAHÍVÁST KÉREK!