• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Míg minden autógyár tisztán elektromos sportautókon dolgozik, addig az Aston Martin  a V8-as Valhalla-t fejleszti, igaz plug-in hibrid verzióban.

A márka szuperautóját, a Valhalla-t már két éve bemutatták és most végre itt a végleges, sorozatgyártásba kerülő változat is:

A Valhalla dizájnban és teljesítményben egyaránt lenyűgöző. A középmotoros sportautó szénszálas anyagok felhasználásával készült,  a száraz súlya csupán 1550 kg. Három motorral büszkélkedhet, a hajtáslánc középpontjában egy Mercedes-AMG eredetű, 4,0 literes, dupla turbós V8-as motor áll 750 lóerővel. Az első és hátsó tengelyen egy-egy villanymotor teljesít szolgálatot, melyek összesen 204 lóerőt képesek hozzáadni a teljesítményhez, így összesen 950 lóerős teljesítményt biztosítanak.  A motorok külön-külön és együtt is képesek hajtani a Valhallát.

 

A Valhalla a leggyorsabb szuperautók közé tartozik, 2,5 másodperc alatt gyorsul százra és a végsebessége 330 km/óra. Tisztán elektromosan haladásra is képes, ilyen esetben 130 km/óra a végsebessége és 15 km-t bír megtenni. Mielőtt megvetően felhördülnénk, lássuk be, ez az autó nem kimondottan erre készült…

A márkához hűen nem hiányozhat belőle a luxus sem.  Az utastérről nem közölt fotókat a gyártó, de annyit már tudni lehet, hogy tágasabb és használhatóbb lesz az Aston Martin Valkyrie kabinjánál.  A fix ülésekhez állítható kormányoszlop dukál, a multimédiája Apple CarPlay és Android Auto képes és a beltér nyilván a legjobb minőségű anyagokból készül.

Az Aston Martin többi modelljéhez hasonlóan a Valhalla sem maradhat ki a legújabb James Bond-filmből, megcsodálhatjuk majd az októberben bemutatásra kerülő „Nincs idő meghalni” című filmben.

 

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.