• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

A Bentley egy vadonatúj luxuskupét mutatott be: a Mulliner Batur a korábbiaktól jelentősen eltérő külsőt kapott és a teljesítménye több mint 700 lóerő.

© Bentley

Bár a limitált szériás különlegesség W12-es motort kapott, mégis azt hivatott előrevetíteni, hogy milyennek képzeljük a gyártó közeljövőben érkező és egyre inkább az elektromobilitás irányába mutató modelljeit.

© Bentley

© Bentley

A Continental GT alapjaira ezúttal nem egy roadstert, hanem egy túrakupét építettek. Első ránézésre az egyik legnagyobb újdonság az, hogy búcsút intettek az évszázada használt köralakú első- és méretes hátsó lámpáiknak, helyettük elöl-hátul szélesre húzott keskeny lámpatestekkel bír. A Batur így is könnyedén azonosítható a jellegzetesen rácsozott hűtőmaszkjáról és az arányairól.

© Bentley

 

© Bentley

© Bentley

© Bentley

Ez a valaha készült legerősebb sorozatgyártású Bentley. A 6 literes biturbó W12-es motorja nem kevesebb, mint 740 lóerős teljesítményt, illetve 1000 Nm-es nyomatékot ad le. Ennek köszönhetően a Bentley Mulliner Batur 3,5 másodperc alatt gyorsul 100-ra, a végsebessége 335 km/h.

© Bentley

A nyolcfokozatú duplakuplungos automata váltó mellett meg kell említenünk többek között az adaptív légrugózást, a karbon fékrendszert, és az egyedi 22 colos felniket is.

© Bentley

Az utastéren legfőbb érdekessége, hogy a kormánykerék középállását jelző sávot és az indítógomb körüli üzemmódválasztó tárcsát 18 karátos aranyból készítették el, de a szellőzőnyílások elzárógombja is készülhet aranyból a tulajdonos kérésére.

© Bentley

A Batur minden példánya előre elkelt, annak ellenére, hogy a 18 példányban gyártandó Bentley Mulliner Batur indulóára 800 millió forint körül alakul. A kézzel gyártott Bentley Batur első példányait az ígéretek szerint 2023 közepén vehetik majd át a megrendelők.

 

 

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.