• +36 20 933 3446

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

Hétüléses utastérrel, az elsőtől az utolsó csavarig megújulva, friss formatervvel érkezett a Mitsubishi népszerű SUV-jának negyedik generációja.

© Mitsubishi

A Mitsubishi Outlander 2001 óta van a piacon és világszerte kedvelt modellnek számít. Bemutatása után nagyon hamar, mindössze 5 évvel később már érkezett is a második generáció és 2012-ben a most futó harmadik generációt is piacra dobták. Ez utóbbiból már a kezdetek óta készül tölthető hibrid verzió is (Outlander PHEV), ez volt az első a külső forrásból tölthető hibrid szabadidő-autók közül. Okos lépés volt, hiszen ahogy várni lehetett, sikert aratott a kedvező fogyasztású, környezetbarátabb SUV.

© Mitsubishi

Az új Outlander dinamikus új külsőt kapott, a gyártó itt használja először a Dynamic Shieldet, ezt a jellegzetes, új orrkialakítást. A dizájn egyszerre sugall komoly teljesítményt és megnyugtató védelmet. A Mitsubishinél eddig nem használt platformra épült (a Renault-Nissan Szövetség által biztosított CMF alapra) ugyanarra, amire a Nissan Rouge/X-Trail is. A jármű hossza és tengelytávolsága egyaránt nőtt, így az utasoknak nagyobb tér áll a rendelkezésére.

© Mitsubishi

A benzinmotoros kivitel alapáron hét üléssel érkezik, a második sor 4:2:4, a harmadik 5:5 arányban osztott és a padlóba hajtható. Az utastér minőségét sokkal jobbnak ígéri a gyártó, mint az előző generációnál volt. Az alapmodellekben analóg órák és 7 colos kijelző van a kormány mögött, a magasabb felszereltségekhez 12,3 colos monitort adnak, a központi kijelző 9 colos képátlójú.

A Renault–Nissan–Mitsubishi szövetségnek nemcsak a platformját köszönheti az új Outlander, hanem a motort is, 2,5 literes négyhengeres szívómotorjának hála 184 lóerős teljesítménnyel és 245 Nm-es nyomatékkal bír. A CVT-váltós divatterepjáróból első- és összkerékhajtású változat is készül.

© Mitsubishi

 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Közlemény

  Az Auto Securit Zrt. cégjegyzékszáma: (Cg.01-10-044381; székhelye: 1039 Budapest, Szentendrei út 407. szám) az általa nyújtott, GPS és GPRS technológián alapuló szolgáltatásai tekintetében alkalmazott Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) az I. fejezet 12.1. pontjában foglaltakra figyelemmel az alábbi közleményt teszi közzé.

  Az Auto Securit Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételeinek (ÁSZF) III. fejezet 3.1.2. pontja 2023. december hó 01. napi hatállyal módosításra került

  Budapest, 2023. december hó 01.

  Auto Securit Zrt.